BARFood.hu - A kutyaegészség szolgálatában!

Blog :: Friss hírek 2017. szeptember 28., csütörtök 18:39

Azzá leszel, amit megeszel! Gyakran hallani ezt a nyers, ám lényegében sok igazságot tartalmazó mondást. Köztudott, hogy a nem megfelelő táplálkozás sokféle panaszt tud okozni négylábú barátainknál is. Az egyre elterjedtebb nyersetetéssel azonban mindez kivédhető. A módszer elkötelezett híve Kerekes Eliza, a BARFood.hu webshop tulajdonosa, aki nap mint nap azért dolgozik, hogy kedvenceink olyan táplálékhoz jussanak, amitől kutya bajuk (sincs)!

 

Kérlek mesélj egy kicsit arról, hogyan kerültél bele a kutyás világba!

Sablonosan hathat, de én mindig kutyusokkal voltam körülvéve. Két németjuhász mellett nőttem fel, majd később lett saját kutyám is, egy gyönyörű szép golden retriever. Vele kezdtem el komolyan foglalkozni a kutyasporttal és ő volt az első, akivel kutyaiskolába jártam. A K-99-es rendszerben letettünk pár vizsgát és az obedience-be is belekóstoltunk. Rajta kívül van még egy mentett kuvaszunk is, vele is ezt a metódust követtük. A családi németjuhászokat táppal etettük, és eleinte ez így volt a sajátjainknál is. Azonban a kuvaszunknál ételallergia lépett fel, így folyamatosan emésztési problémái voltak. Nem érezte jól magát, ment a hasa és képtelen volt hízni. Ekkor kezdtem el alternatív táplálási módszerek után kutatni, így találtam rá a nyersetetésre. Rövidesen át is álltunk mindkét ebnél erre a megoldásra, azóta pedig egészségesebbek, mint valaha!


 

Honnan ered a webshop ötlete, mi motivált ebben titeket? Miért pont a nyersetetés vált fő csapásiránnyá?

Jó pár éve alkalmaztuk már a BARF módszert a kutyáinknál, és közben érlelődött bennünk, hogy szeretnénk egy ezzel foglalkozó üzletet. Azelőtt Szegeden még nem volt ilyen jellegű hálózat, pedig nagy igény mutatkozott rá. Ezért 2016 végén komolyan elkezdtünk foglalkozni a lehetőséggel, hogy kitöltjük ezt a piaci rést, és alig egy év múlva sikerült is elindítani a BARFood.hu webshopot. Hála az égnek, találkozott a kereslet a kínálattal!
 

Átvételi pontként üzemeltek, de az egész országba szállítotok. Hogyan kell ezt elképzelni?

Országos házhozszállítást csak nem romlandó termékek esetében vállalunk. Ezek az étrendkiegészítők, jutalomfalatok és hasonló termékek. Fagyasztott húsokkal az átvételi pontunkon szolgáljuk ki a kedves ügyfeleinket, de a regionális kiszállítás is megoldható Szeged 50 kilométeres körzetében. Sajnos még nincs olyan csomagküldő szolgálat Magyarországon, ami a mirelit termékeket is országosan célba juttatná.

 

A jövőbeli terveitek között ott szerepel az üzletnyitás. Megtalálhatóak lesznek a polcon a Q-Products termékei is?

Ha minden jól alakul, 2018 tavaszán szeretnénk megnyitni az üzletünk, jelenleg is nagy erőkkel dolgozunk az ügyön. Nem titok, hogy egy egész falat szánunk a Quebeck étrendkiegészítő termékeknek. Számunkra nagyon fontos vezérelv a természetesség, ami a Q-Products termékeiben maximálisan tetten érhető! A BARFnak és a BARFoodnak is mottója, hogy a természetesnél nincs jobb, ezért a jövőben is a márka mellett tesszük le a voksunkat.

 

 

Hogyan kerültetek kapcsolatba a Quebeckkel?

Idén januárban kezdtük el felépíteni a beszállítói körünket, ekkor fogtunk neki az étrendkiegészítők monitorozásának is. Az interneten tájékozódva jött velünk szembe a brand, és egyből elnyerte a szimpátiánk. A természetes összetevők mellett magyar fejlesztésű termékről van szó, ez utóbbi is nagyon sokat nyomott a latban. Jók a német gyártmányok is, ám mi mindenféleképpen hazai árut szerettünk volna látni a BARFood kínálatában!
 

Milyen vásárlói véleményeket tapasztaltok a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban? Milyen a piaci helyzete a Q-BARF termékeknek?

A BARF egy nagyon lendületesen fejlődő irányzat, ez pedig piacot nyit a minőségi étrendkiegészítőknek. Nagy az igény a hidegen sajtolt olajokra és a természetes összetevőkből készülő kiegészítő termékekre, melyben úgy gondolom a Quebeck páratlan. Szerencsére a vásárlók is így látják ezt, nagyon kelendőek a vállalat portékái. Gyakran mozgok versenykutyások között is, bátran mondhatom, oda és vissza vannak a Quebeck készítményektől. Az ügyfeleink gyakorta érdeklődnek a cégről, ilyenkor jó érzéssel tölt el, hogy egy megbízható magyar produkciót ajánlhatok a figyelmükbe!


Írta: Tóth Krisztián Márk


 

 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;