BRÉKING: A kutyák is elkaphatják a koronavírust?

Blog :: Friss hírek 2020. február 28., péntek 21:00 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A hongkongi mezőgazdasági és halászati minisztérium közleménye szerint ez nincs kizárva. Egy eb vírustesztje ugyanis „gyenge pozitív” eredményű lett, amely azt jelenti, hogy valamilyen formában jelen van a szervezetében a koronavírus.

 

Hogy valóban megfertőződött-e a négylábú, az még kérdéses, mindenesetre cikkünk alanyát már karanténba helyezték. Egyelőre csak alacsonyszámú vírust találtak nála, így még az is elképzelhető, hogy az orrában és a szájában csak egyfajta szennyeződésként van jelen a kór. 

A minisztérium közleménye szerint ez az eset még nem bizonyítja egyértelműen, hogy a házikedvencek is veszélyeztettetek lennének, ennek bizonyítására további vizsgálatokra van szükség. Mindenesetre sok helyi gazda már a kutyájára is maszkot ad, de Magyarországon ezért pánikolni még teljesen felesleges, de baj nem lehet belőle, ha ebben az időszakban fokozottan odafigyeltek kedvencetek immunrendszerére!

 

Tóth Krisztián Márk


 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;