BRÉKING: Életet mentett szakmai partnerünk kutyája!

Blog :: Friss hírek 2020. február 08., szombat 19:58

Első éles bevetés ide, fiatal kor oda, Britta bravúrt hajtott végre. A három esztendős németjuhász kutyus egy eltévedt, idős nénit szagolt ki, aki nagy bajba kerülhetett volna - osztotta meg velünk Orlik Zoltán, az MMSZOSZ (Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége) elnöke.

 

A Vérteskethelyről felszívódott néni hozzátartozói kértek segítséget, amely egy riasztás után a körzeti mentőkutyásokhoz futott be. Az ügy felgöngyölítésének a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület látott neki, és rövid időn belül sikeresen meg is találták az eltűnt és már alaposan átfagyott asszonyt. Ebben természetesen óriási szerepe volt a már említett ebnek is: 

„A viharos szél, valamint a magas aljnövényzet és a sötét is nehezítette a dolgunkat, így nem engedtem el Brittát, hosszú pórázon fogtam. Egy kilométeres szakaszt így vizsgáltunk át, aztán egyszer csak Britta erősen elkezdett húzni, és néhány percen belül már meg is találtuk a bajbajutottat, amit Britta hangos ugatással hozott a környék tudtára.” - mondta el Ördög István, tatabányai mentőkutyás.

A Quebeck rendkívül büszke arra, hogy a támogatásunkkal felkészített mentőkutyák világszínvonalú munkát végeznek, és így közvetve MI IS ÉLETEKET MENTHETÜNK!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;