BÜSZKESÉG: Életet mentett partnerünk egyik mentőkutyája

Blog :: Friss hírek 2019. április 21., vasárnap 18:21 Magyar Mentőkutyások, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A Quebeck már jó ideje kiemelt partnerként segíti a Magyar Mentőkutyás Szervezetek munkáját. Prémium termékeinkkel mentőkutyákat is támogatunk, így igyekszünk közvetve életeket menteni! A legjobb forgatókönyv az, ha nem kell igénybe venni a mentőkutyások segítségét, de jó tudni, hogy baj esetén is van hová fordulni!

 

Nemrégiben Ajkán tűnt el egy idős bácsi, akit a bejelentés pillanatától fogva egyből nagy logisztika mozgósításával kezdtek keresni. A rendőrség járőrkutyákkal, polgárőrök, valamint speciális mentőkutyás szakemberek együtt kutattak a 83 éves férfi után. Az eltűnt személy április 18-án a délutáni órákban távozott ajkai otthonából ismeretlen helyre, a rendőrségnek április 19-én reggel jelentették az esetet. 

A történet happy end-el zárult, ugyanis az öregúrra élve találtak rá pénteken délután. A bácsi a körülményekhez képest jól van, de azért elővigyázatosságból mentőt hívtak hozzá - mesélte a magyarpolányi székhelyű Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványának elnöke, Kulcsár József.

Az eltűntet megtaláló, Floyd névre hallgató eb az egyik tagjuké, Kulcsár Bárdosi Katalin kutyája. Katalin a két esztendős németjuhásszal együtt látta meg az illetőt Kislőd külterületén, aki a vasúti töltésnél, arccal lefelé feküdt, és ágak borították. 

A sikeres bevetésben résztvevő kutya a magyarpolányi bejegyzésű, de Lébény városából rendszeresen mentésekre induló Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány soraiban szolgál. A szervezet együttműködik a megyei Rendőrfőkapitánysággal, a Vöröskereszttel, és büszkén mondhatjuk el, hogy az általunk támogatott Magyar Mentőkutyás Szervezetekkel is - így egy kicsit most nekünk is kijut az örömből!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;