Egy út mellé dobta ki a kutyáját, a rendőrök előállították

Blog :: Friss hírek 2020. február 20., csütörtök 17:26 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Meg kell mondanunk őszintén, hogy mostanság a szívünknek egyre kedvesebbé válik a rendőrség. A közlekedésrendészetben már egy ideje nagy sikerrel futó pofátlanítási kampányt kiterjeszthetnék az állatokkal kapcsolatos potenciális bűnelkövetőkre is. Talán ennek az egyik első jele, ahogyan ma egy Baranyában élő állatkínzóra csaptak le, aki kidobta a frissen vállalt kutyáját.

 

A rend hű őrei nem egészen két órán belül kézre kerítették azt a szentlőrinci illetőségű „úriembert”, aki Gilvánfát elhagyva az autójából lökte ki a szóban forgó szerencsétlent, majd, mint aki jól végezte dolgát, elhajtott. 

Előállítása során az 56 esztendős férfi azzal szabadkozott, hogy az ebet alig egy hete azért vette magához, mert szeretett volna egy jó házőrzőt, ám mivel a négylábú többször is rámordult az unokájára, így jobbnak látta, ha megszabadul tőle. Humánusabb megoldást nem is választhatott volna (….): azt gondolta, majd valakinek biztos megesik a szíve a kóborló állaton. 

 

/Képünk illusztráció/

Jutalma az őrizetbe vételi tortúra mellett az ellene hivatalból megtett feljelentés lett, méghozzá állatkínzás miatt. A kutyus ideiglenesen állatvédőkhöz került.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;