Elismerés: Szent Gertrúd díjjal jutalmazzák a Quebecket!

Blog :: Friss hírek 2018. november 24., szombat 23:37

Nagy megtiszteltetés érte vállalatunkat: Dr. Filip Dániel ügyvezetőnk (Dr. Quebeck) hazai állatvédelemben tett erőfeszítéseit, a felelős állattartásért vívott harcban betöltött szerepét, és innovatív hozzáállását Szent Gertrúd díjjal jutalmazzák - ez a térség legjelentősebb állatvédelmi elismerése. 

 

A kitűntetést a december 8-9-én megrendezésre kerülő Felis Hungarica Nemzetközi Macskakiállításon, ünnepélyes keretek között kapja meg Dániel, a Quebeck ügyvezető-kutató állatorvosa. Az elismerést Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyzőtől, a díjat alapító Kápolnai Macskaárvaház nagykövetétől veheti át első emberünk.

Szent Gertrúd időszámításunk szerint a VII. században élt, ő volt az, aki Európa első ismert macskamenhelyét létrehozta. A Szent Gertrúd díjat azóta komoly kuratórium döntése alapján adják át, és a ceremónia egy minden évben sok érdeklődőt és a médiát is vonzó program keretében zajlik.

A Quebeck megalapítása óta nagy hangsúlyt fektet a felelős állattartás szemléletének minél szélesebb körben történő elterjesztésére, ezzel egy időben az állatvédelem területén is egyre markánsabban jelen van. Az idei évben számos Quebeck jótékonysági akciót láthattunk: több tonna szuperprémium kutyatáppal támogattuk a Váczikai Cerberus árváit, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítványt, társszervezőként figyelemfelkeltő akciót szerveztünk az Állatok Világnapján, kutyás közösségeket segítettünk, és vállvetve dolgozunk a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport aktivistáival. 

Dr. Filip Dániel szerint az elismerés fontos dolog, ugyanakkor komoly felelősséggel is jár: a közvélemény és az állattartók egyfajta példaként tekintenek a Quebeckre, nekünk pedig - egy ideillő kifejezéssel élve - kutya kötelességünk megfelelni az elvárásoknak. A jövőben igyekszünk még többet tenni a felelős állattartás elterjedéséért, és szolgáltatóként a megszokott nívójú gyógyszermentes termékekkel kiszolgálni a vásárlóközönségünk!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;