Elpusztult a karanténból frissen kiengedett hongkongi eb

Blog :: Friss hírek 2020. március 18., szerda 22:23 Koronavírus, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Ahogy azt mi is megírtuk, nemrégiben koronavírus teszteltek egy pomerániai törpespiccet, a vizsgálat pedig pozitív eredményt hozott. A kutyát annak rendje és módja szerint elkülönítették, majd a karantén végén az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy - bár a szájüregében és az orrában jelen van a koronavírus - nem szenvedett semmilyen egészségkárosodást. 

 

Ennek ellenére a negatív tesztet produkáló állat tegnap mégis elpusztult. /képünk illusztráció/

A hongkongi mezőgazdasági és halászati minisztérium szakemberei szerették volna felboncolni, de mindezt a kutyus 60 éves gazdája nem engedte meg, így nem tudni biztosan, mi volt a halál oka. A törpespicc egyébként már 17 éves elmúlt, így akár az is elképzelhető, hogy a vírustól függetlenül teljesen természetes halált halt.  

Mielőtt pánikba esnénk, mindenképp SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMET arra, nem bizonyított, hogy a kutyákra, vagy a macskákra bármilyen hatást is gyakorolna a jelenlegi világjárványért felelős kórokozó.
 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;