Extra KUTYAERŐ a Quebecktől – KATTANJ RÁ te is!

Blog :: Friss hírek 2020. április 30., csütörtök 15:18 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, UnbelievABLE POWER

A kutyás sportok a kezdetek óta közel állnak hozzánk. A Quebeck is ezen a vonalon született meg, most pedig visszatérünk a gyökereinkhez: a Magyarországon is egyre népszerűbb agility és flyball hatására új termékpalettát alkotunk a sportkutyásoknak.

 

A QUEBECK négy új gyógyszermentes, csakis kizáróan természetes növényi alapokra épített, sportkutyásoknak fejlesztett termékkel jelentkezik!

Megszerzett gyakorlati tudásunkból, sokéves tapasztalatunkból, és vásárlóink visszajelzéseiből táplálkozva megalkottuk az egyik legprofesszionálisabb, legkomplexebb összetételű, és rendkívül összetett hatásmechanizmusú UnbelievABLE termékpalettát.

Immunerősítő, bőrtápláló, teljesítményfokozó és hidratáló készítményeinkkel legfőképpen a sport, verseny, munka és szolgálati ebek határait kívánjuk kitolni. A mottónk: Javítsd az életminőségüket, fokozd a produktivitásuk, és teremtsd meg a szervezetükben azt a fiziológiai egyensúlyt, ami nélkülözhetetlen a magas teljesítményhez - mindezt könnyedén, az UnbelievABLE termékcsalád segítségével. ISMERJÉTEK MEG az UnbelievABLE POWER-t, a legjobb természetes alapú teljesítményfokozó, kiegészítő készítményünket!

UnbelievABLE POWER

•    Több mint 20 (!!!) regeneráló vagy teljesítményfokozó hatású alapanyagból állítottuk össze

•    A magas szintű teljesítmény leadásához legfontosabb alapanyagokat tartalmazza: energiahordozók, esszenciális aminosavak, oxigénszállítás növelő, savasodás gátló, ízületvédő és légúti tisztítók összetevőkkel!

•    DOPPINGMENTES KÉSZÍTMÉNY, amely gyorsan javítja a kutyák fizikai és szellemi teljesítő képességét!

•    Fokozza az aerob anyagcserét, ezáltal növeli az állóképességet és az erőnlétet

 

 

•    Erős antioxidáns hatású, csökkenti a vér oxidációs folyamatait, serkenti a szívizom működését, és a gyors energiatermelést.

•    Javasolt intenzív terhelés, edzések, versenyek előtt és után használni, teljesítményfokozás illetve gyors regenerálódás céljából!

•    Használható táppal etetett és B.A.R.F.-os étrendű kutyáknál is

•    Adagolása könnyű és egyértelmű, az állagának és az adagoló kanál egyszerűségének köszönhetően!

A magas színvonalú igénybevételre létrehozott készítményeink természetesen a hobby célból tartott kutyáknál és macskáknál is alkalmazhatók, akik ez által „belekóstolhatnak” a bajnokok étrendjébe!

A már megszokott minőség és egészségtudatosság mellett az új termékeinket megvásárlók az UnbelievABLE program keretében a magyar állatvédelmet is támogatják: Gulyás László sportkutyás partnerünk projektjéhez csatlakozva minden eladott termékünk árából 500 forintot utalunk el a legrászorultabbaknak!

A fentebb bemutatott termék (és összetevőinek részletes listája) hamarosan elérhető lesz a honlapunkon!

 

Fotó: A kutyafotós

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;