Ez fejlesztés? INKÁBB ÁLLATKÍNZÁS!!

Blog :: Friss hírek 2020. október 11., vasárnap 19:21 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Az emberi aljasságra nincsenek szavak. Ez jutott elsőként eszünkbe, amikor a fősodratú (...) médiában büszkén bemutatott innovációról olvastunk.

 

Maga a hír úgy fest, hogy a Command Sight nevű cég AR-szemüveget (kiterjesztett valóság) fejleszt kutyák részére, melyeket az amerikai hadsereg ebeinél szándékoznak használni. Az AR lényege, hogy egy virtuális valóságot hoz létre a szemüveg viselőjénél, ám amíg az embereknél ezt élmény-interakciók kialakítására használják, addig az ebeket irányítani akarják vele. A fő cél az, hogy úgy is tudják utasítani a kutyákat, ha éppen a kiképző messze tartózkodik tőlük. 

 

 

Az hagyján, hogy kiforratlan technikáról beszélünk, amely súlyos egészségkárosító hatással járhat, de itt megint csak a nyereségvezérelt érdek mozgatja a szálakat, kizárólag a pénz beszél. Még ha humánus célokra is találták volna fel ezt a technikát, - amit kötve hiszünk - (pl. mentésre, földrengések, katasztrófák esetén, nehezen megközelíthető helyekhez) akkor is kiábrándítónak tartjuk bármilyen féle-fajta állat efféle kizsákmányolását. 

Isten nem erre teremtette a kutyákat… Ez alkotmányosított állatkínzás!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;