Fordulat a koronavírusos kutya esetében

Blog :: Friss hírek 2020. március 04., szerda 22:35 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Az elmúlt héten beszámoltunk arról, hogy egy hongkongi ebet karanténba zártak, mert a szervezetében kimutatták a koronavírust. Egy újabb kutatás pontosított, így a gazdák is megnyugodhatnak.

 

Helyi szakemberek alaposan megvizsgálták és számos alkalommal tesztelték az ebet, és arra a következtetésre jutottak, hogy elsőre elhamarkodott volt a diagnózisuk. Az elkülönített állat sokadik vizsgálata után az orvosi stáb számára világossá vált, hogy mint „felület” képesek hordozni a négylábúak a vírust, de megfertőződni nem tudnak tőle. Jelen lehet a szőrükön, a lábukon, a száj nyálkahártyáján is, hosszabb idő elteltével sem fog kárt tenni bennük.

Ezért aztán szájmaszkot húzni kedvencünkre teljességgel indokolatlan, de a fokozott higiéniai készenlét (fizikai kontakt esetén alapos kézmosás) az ő esetükben is ajánlott.

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;