Hitelesen, elsőkézből – az én kutyám, az én Quebeckem

Blog :: Friss hírek 2017. november 24., péntek 11:22

Biztos hallottátok már a közmondást - a jó árunak nem kell cégér! Megrögzött szkeptikusként sohasem hittem el ezt igazán. Bármilyen terméket vagy szolgáltatást veszek is igénybe, kell a szememnek a többszöri és hamisítatlan bizonyosság, a visszacsatolás. Pontosan így álltam a Quebeckhez is. Hogy ez rossz szokás, vagy éleslátás? Cikkünkből kiderül!

 

Tóth Krisztián Márk vagyok, a Quebeck médiafelelőse. Sajtósként ismerem a cég munkatársait, az alapítás történetét, és a napi ügymenetbe is bele-bele látok. Kedvelem a légkört és kiváltképp a lelkiismeretes kollégákat, de nagyon fontosnak tartom, hogy a kirakati PR helyett személyes meggyőződés alapján alkothassak objektív véleményt a forgalmazott termékekről.

Ezt Hannibál névre hallgató kutyám tette lehetővé számomra … Ő egy 8 esztendős kaukázusi-németjuhász keverék, nem is kutyaként tekintek rá, inkább az Öcsi szó ide a megfelelő. Budapesten élek és végzem a munkám, de ettől független gyakorta látogatom meg vidéken őt és az idős szüleimet. Ilyenkor rengeteget „bunyózunk”, Hannibál pedig természetesen partner a hülyeségben. Öregedő kan létére az esetek nagy többségében dinamikus és érdeklődő, ha játékról van szó. Ezért is volt furcsa, mikor egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy kínlódva áll fel a fekvő helyzetekből, valamint a mellső lábai is nagyon nehezen mozognak.

Videó: https://youtu.be/8upF8y7CIE8

Az első ijedtségem után készítettem egy videót a tünetről, melyet továbbítottam Dr. Filip Dánielnek. A Quebeck csodadoktora a „boszorkánykonyhájába vonult”, majd rövidesen egy Q-Flex – Senior Pet étrendkiegészítő kúra javaslatával állt elő. Médiás tevékenységem során számos viszonteladónkkal beszélgettem, - és rengeteg pozitív visszajelzéssel találkoztam - így természetesen bíztam a jótékony hatásban. De a tapasztaltak még engem is megleptek!

A termék kézhezvételétől számított 1.5 - 2 nap alatt mintha forgószél söpörte volna el a kutya nyavalyáját. Alapos ember lévén jó pár alkalommal teszteltem az eb reakcióit, de minden helyzetből úgy pattant fel, mint akit csúzliból lőttek ki. Visszatért életkedvét egyből a papucsom bánta, melyet legnagyobb örömömre apró cafatokra szaggatott. A készítmények pedig nem csupán felületes javulást eredményeztek, de a lefolyás után hetekkel is panaszmentes a cimborám! ??

Videó a kúra után: https://youtu.be/po4VjoNpxf4

Ezentúl személyes tapasztalatok és valós meggyőződés birtokában is jó szívvel ajánlhatom a Quebeck gyógyszermentes produktumát, nem beszélve a kommunikációs munka során nagy előnyt jelentő magas minőségről. Mert való igaz: jó árunak tényleg nem kell cégér... 

Ahogy Dr.Filip Dániel mondaná: „Mi cselekedhetünk bármit, úgyis a kutya fogja kimondani a végső áment.” Legjobb reklámeszköz a színvonalas és működő termékskála, az egészséges kutya plusz boldog gazdi pedig a cél. A mi közös célunk! 

Büszke vagyok rá, hogy ezek a kitételek a munkánk eredményeként valósulhatnak meg.

Írta: Tóth Krisztián Márk 
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;