Joker kimagasló sikere a tenyészszemlén

Blog :: Friss hírek 2019. június 19., szerda 17:33 Joker, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Mindig öröm, ha egy általunk támogatott kutya szép sikereket ér el. Ezúttal Joker, a fiatal Amerikai Bulldog adott okot a büszkeségre: Joker egészen kicsi korától kezdve Quebeck terméket használ, melyek nagyban segítik egészséges növekedését, és a mostani szép eredményében komoly szerepet töltenek be.

 

Pintér László, a Turul Bulls Kennel tenyésztője számolt be nekünk az örömhírről, miszerint hosszú évek után Joker az egyik kutya abból a néhányból, amely a fajta tagjai közül most sikeres tenyészszemlét tett.  Joker célzott kúrával lett felépítve, melyben a Q-FLEX, az IRON-Q, a Q-SPEED, Q-FORCE és a HYDRA-Q egyaránt kiemelt szerephez jutott. Az eredmény pedig magáért beszél! Mielőtt bárki megkérdezné, hogy ez miért is nagy dolog, felsorolunk néhány, az állat megjelenésére, viselkedésére, ösztöneire irányuló követelményt:

Amellett, hogy egy küllem és egy munkabíró együttesen vizsgálja a kutyák esztétikáját és állóképességét, még az egészségügyi szűrés eredményeit is számításba veszik, ahogy a temperamentumot és a munkaalkalmasságot is osztályozzák. 

Az ösztönvilág sem maradt ki a kritériumok közül, amelyet egy kezelhetőségi és egy lövéspróbával teszteltek: pórázon vezetik a kutyát, rövid sétálva közben pedig leadnak két lövést, ezzel megfigyelve, hogyan reagál az eb. A kezelhetőségi vizsgálat során azt nézik, hogyan lép fel a kutya, ha egy csokornyi emberrel, szaladgáló gyerekekkel, vagy éppen a gazdájával kezet fogó idegennel találkozik.

Jokert ösztönpróbának is alávetették, amikor is a gyanútlan kutyát rejtekhelyről támadják, majd egy vele és a gazdájával szemben egyaránt agresszíven fellépő segéd zárta a sort. Fontos leszögezni, hogy a bírók minden esetben a kutya ösztönreakcióit vizsgálták, nem az iskolázottságot!

Örömmel kijelenthetjük, hogy Joker névre hallgató terméktámogatottunkat mindenben kitűnőnek találták, és ezzel is tovább öregbíti gyógyszermentes készítményeink és Pintér László tenyésztő jó hírét. 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;