VI. WRH WESTIVÁL!

Blog :: Friss hírek 2017. június 15., csütörtök 11:14

Idén is megrendezésre kerül az év westies eseménye, a VI. WRH WESTIVÁL! 2017. szeptember 9-én 9:30-17:00 között a Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont (Pipa utca 040/90, Dunakeszi, 2120) ad otthont a jótékonysági rendezvénynek. Az eseményt a Quebeck is támogatja!

 

Természetesen nem maradhat el idén sem az egyedülálló Westivál, vagyis a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület 6. szülinapi partyja. Az előző évekhez hasonlóan színvonalas rendezvényre számíthatunk, ahova minden fajta kutyust és gazdit sok szeretettel várnak a szervezők.Minden évben majdnem 200 kutya látogat el az ország minden szegletéből, hiszen ez az egyik legszínvonalasabb rendezvény. A helyszínt ismét a csodálatos környezettel bíró dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskola biztosítja.
Népszerű programokkal várnak minden érdeklődőt, külön figyelembe véve a gyerekek és a négylábúak érdekeit.

Többek között lesz behívóverseny, kutyaszépségverseny, tombola értékes nyereményekkel, kutya-gazdi fotózás, pónilovaglás, szaktanácsadások, előadások, jótékonysági sütivásár, frisbee bemutató és a Star Wars sztárjai is tiszteletüket teszik. A rendezvényen árusok is részt vesznek, akik változatos portékákkal várják a gazdikat. Állatorvosi felügyelet elérhető lesz a nap folyamán.

A Westivál jótékonysági rendezvény, a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület mentettjeit támogatják. 6 év alatt közel 350 Westie és Cairn terrier került a gondozásukba és a mentések száma folyamatosan nő, így a támogatásra különösen szükségük van!

Az esemény FB oldalát ITT találjátok: További információk: Westie Rescue Hungary - www.wrh.hu vagy www.westival.hu

Helyszín:
Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont,
Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)
Belépő: 1000 Ft / fő (10 éves kor alatt ingyenes)

A rendezvényt kizárólag jól szocializált, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni!

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;