Jövő a jelen állattartásában – a Quebeck leleplezte új termékskáláját!

Blog :: Friss hírek 2017. augusztus 28., hétfő 13:32

Quebeck termékbemutatóján a hazai forgalmazók színe-java és elismert szaktekintélyei előtt Dr. Filip Dániel mindenre kiterjedő ismertetőjében visszanyúlt az alapokhoz, de a cég irányvonalát és jővőképét is kijelölte. A direktívák mellett természetesen a vállalat új átfogó termékcsaládjai is terítékre kerültek.

 

A bevezetés során megismerhettük a Quebeck által bejárt utat a haszonállatoktól egészen a versenyszféráig. A visszatekintésben szóba kerültek az első termékek, hallhattuk az előző palettával kapcsolatos pozitív fogyasztói visszajelzéseket, de a gyermekbetegségeket is. A vállalatvezető kihangsúlyozta a marketing koncepció fejlesztésének fontosságát, a piaci viszonyok újragondolását és új kapcsolatrendszer kialakítását a forgalmazókkal. Ez utóbbi egy szatelit rendszerű innovatív webshop beindítását is jelenti, amely ezen a piacon mindeddig páratlan. Kapcsolódó előadást tartott a cég informatikai megbízottja a Quebeck új értékesítési platformjáról, melynek keretében a viszonteladók egy egyszerű promócióért cserébe passzív jövedelemhez juthatnak.

Az innováció az értékesítési területén is megjelenik majd, méghozzá egy egyedi és összetéveszthetetlen arculat formájában. Komoly előrelépés mutatkozik a termékek csomagolásában, már küllemre is világszínvonalú képet mutat a megújult Quebeck család. Persze a jó bornak is kell a cégér, ezért a vállalati struktúra szintén erősítést kap, elsősorban a marketing/vizuális marketing/sajtókommunikáció tengely mentén. 

A Quebeck első embere távlati terveibe is beavatta az egybegyűlteket. Filip Dániel és az általa életre hívott vállalat a hazai állapotok megreformálását tűzte zászlajára. Ehhez elsődleges eszközként a hétköznapi fogyasztók számára is elérhető felelős állattartásra ösztönző termékek előállítását és forgalmazását tartja célravezetőnek. Ez már jelenleg is zajlik, de a fejlődés egyébként is vezérelv a Quebecknél. Végcélként a szemléletváltást nevezte meg az állatorvos, melyet a gyógyszer orientált közegről a természetes alapú táplálékkiegészítőkre történő átállás tesz majd lehetővé. Az élet addig sem áll meg, a termékcsalád folyamatos bővítése és a terjeszkedés mellett a Quebeck továbbra is nyitott szemmel jár és igyekszik olyan szegmensekben is segíteni az állati egészséget, ahol jelenleg hiány mutatkozik.
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;