Juhász Béla mentőkutyás: „Quebecket minden ebnek!”

Blog :: Friss hírek 2019. szeptember 11., szerda 23:21 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A Quebeck nem csupán adományozóként segíti a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének munkáját: prémium termékeinkkel mentőkutyákat is támogatunk, így igyekszünk életeket menteni! Az elmúlt hónapokban azokat a kiválasztottakat mutattuk be nektek, akik cégünk professzionális készítményeivel készülnek fel. Most megkerestük őket, hogy megérdeklődjük, mi van velük, és legfőképpen, hogy megtudjuk, mennyire elégedettek a Quebeck produktumával? Ezúttal a Mantrailing Mentőkutyás Egyesület párosánál, Juhász Bélánál és Igornál néztünk szét!

 

Mi újság az Egyesület háza táján? 

Köszönjük szépen az érdeklődést, minden a legnagyobb rendben van. A kutyánk egészséges, és mostanában nem érkezik drámaian sok riasztás sem. Mindig öröm, ha életeket menthetünk, ha embereket adhatunk vissza a családjuknak, de mégis a legjobb az alaphelyzet, amikor nincs szükség a segítségünkre. 

Jó hallani, hogy Igor remek egészségnek örvend, büszkék vagyunk arra, hogy ehhez hozzájárulnak a Quebeck gyógyszermentes termékei is. Milyen készítményeket használtok jelenleg? 

A Q-Flex ízület és porcerősítőt, a Q-Force intenzív regeneráló hatású készítményt, a VET termékcsaládból származó Omega-Q olajat, és ezen kívül még a Q-dog's MANCS tápot használjuk a Quebeck és az MMSZOSZ (Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége) együttműködésének köszönhetően. 

Kérlek, véleményezd az olvasóinknak ezeket a készítményeket, termékekre lebontva!

A sort a Q-Flex-el indítanám: ezt célirányosan kezdtük el használni, mivel Igor már egy hétéves eb, így gyakran fordultak elő nála mozgási nehézségek. Nehezen tudott fekvő helyzetből felállni, nem volt meg a szokott dinamika a mozgásában. Még csupán tíz napja tart a kúra, de már most robbanásszerű javulásról számolhatok be neked, a kutya meglepően mozgékony, sokkal szívesebben futkározik, és könnyebben kapható a szabadtéri munkára, játékra.  
A Q-Force-t is mostanság kezdtük el újra használni, ezt a terméket korábban már rendeltük tőletek. Igor egy nagytestű jószág, akit nyáron igyekszünk kímélni, azonban a nagy melegek megszűnésekor bepótoljuk az elmaradt tréningeket. Az ilyenkor végzett oktató, vizsgára felkészítő munka után rendre érzem a Q-Force jótékony hatását: a kutya gyorsabban képes regenerálódni, többet bír, koncentráltabbá válik mind testileg, úgy mentálisan is. Azt gondolom, az általános közérzetére is pozitívan hat ez a termék, sokkal jobb kedvvel és energikusabban dolgozik!

A Q-Vet Omega olaj is látványos eredményt hozott, különösen a külcsín tekintetében. Az előző táppal együtt használva még néha előfordult egy-egy hasmenés, de mióta a Mancsra váltottunk, ez a probléma is elmúlt, Igor pedig úgy tündököl, mint egy valódi fekete herceg! Nagyon hullott a szőre, kinti-benti kutyaként ez sokáig problémát okozott nekünk, ám a Q-Vet Omega használatától a vedlés minimalizálódott, a bundája pedig fényesedett és messziről láthatóan egészséges benyomást kelt. 

Végül, de nem utoljára a száraz eledel: a Q-dog's MANCSra azt kell mondjam, hogy egy rettenetesen jó táp. Ez abból is látszik, hogy ha valami kipotyogott a zsákjából, azt a hangyák azonnal megtámadták, márpedig a hangya csak arra megy rá, ami jó. De ami a legfontosabb, a kutya meg van veszve érte, imádja az ízét, és nem mellesleg az anyagcseréje is szépen beállt tőle: nincs hasmenés, nincs semmilyen más tápnál tapasztalt probléma, és - ha lehet így fogalmazni - a végtermék látványa is szívet melengető a gazdi részére.

Összességében, te mint profi szakember, mit gondolsz a Quebeck-ről? Ajánlanád a termékeinket kollégáidnak, a barátaidnak, és a széles kutyás társadalomnak?

A válaszom egyértelmű igen. Sőt, már meg is előztelek ezzel titeket, hiszen gyakran hívom fel az ismerőseim figyelmét a Quebeck szuperprémium minőséget képviselő készítményeire!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;