Juhász Zoltán: „Én megelégedéssel és meggyőződéssel ajánlom a Quebecket!”

Blog :: Friss hírek 2019. szeptember 19., csütörtök 20:30 Magyar Mentőkutyások, quebeck, Sunny, Szenvedélyünk a kutya

A Quebeck nem csupán adományozóként segíti a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének munkáját: prémium termékeinkkel mentőkutyákat is támogatunk, így igyekszünk életeket menteni! Az elmúlt hónapokban azokat a kiválasztottakat mutattuk be nektek, akik cégünk professzionális készítményeivel készülnek fel. Most megkerestük őket, hogy megérdeklődjük, mi van velük, és legfőképpen, hogy megtudjuk, mennyire elégedettek a Quebeck produktumával!

 

Most Juhász Zoltán és a Cserhát Különleges Mentőcsoport volt a soros, na meg bűbájos ebük, Sunny! 

Mi újság felétek?

Köszönjük a kérdést, mozgalmas nyarunk volt. A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének oszlopos tagjaként számos mentésben, rendezvényen és figyelemfelkeltő kampányban vettünk részt, mellette pedig folyamatosan dolgoztunk a kutyáinkkal. Persze ezt abszolút nem bánjuk, örömmel teszünk eleget minden megkeresésnek, és igyekszünk mindenhol segíteni.

Ha már kutyák, akkor hadd érdeklődjünk Sunny felől! Mi a helyzet vele?

Jelenleg is folyik az ő képzése, de nagyon jól haladunk. Értelmes, engedelmes, tanulni vágyó jószág, akivel hol egyénileg, hol csoportban foglalkozunk. Motivációs gyakorlatokkal, játékos formában igyekszünk őt megtanítani a szakmájához nélkülözhetetlen alapokra. Jelenleg az engedelmesség, a kézben tarthatóság, az irányíthatóság a legfontosabb lecke, de már a tárgyjelzésbe és a nyomkövetésbe is belekóstoltunk!

Egy fiatal munkakutyának talán ez a legfontosabb időszak a fejlődésében. Milyen kiegészítőket használtok az erős fizikális alapok lerakására?

Nagy szerencsénk van, mert a Quebeck és az MMSZOSZ (Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége) partneri programjának hála nélkülözhetetlen prémium minőségű termékeket használhatunk. Az egyik legfontosabb elem a programban a Q-Flex ízületvédő és porcerősítő, a Q-Force regeneráló készítményt, de nagy hasznunkra van a B.A.R.F Agility olaj is. 

Melyiknél mit tapasztaltatok?

Abszolút nem véletlen, hogy a Quebeck slágertermékévé vált a Q-Flex. Sunny még egy kölyök, így még nem igazán lehet nála porckopásról és nehéz mozgásról beszélni. Ő egy játékos tini, aki legszívesebben folyamatosan csak futkározna. A Q-Flex használata óta még dinamikusabb, szinte kimeríthetetlen, erősebb és kitartóbb lett a munkában is, ami az ő esetébe még a képzést jelenti. Ha nagy nehezen sikerül lefárasztani, akkor is sokkal gyorsabban regenerálódik, és szellemileg is frissebb, ami nem meglepetés, mivel az erre megalkotott Q-Force-t is alkalmazzuk nála. És akkor még nem beszéltem a B.A.R.F Agility olajról, ami szintén fokozza az agyműködést és a szellemi teljesítőképességet, ezen kívül pedig nagyon látványosan rendben tartja a kutya immunrendszerét. Az esetleges kölyökkori problémáknak se híre, se hamva! A Quebeck termékeinek használata óta Sunny még jobban érzi magát a bőrében, sokszor bizony elgondolkodok, hogy nekünk is szednünk kéne. (nevet)

Mindig örömmel halljuk, ha a készítményeink egy minőségibb élethez segítik a kutyusokat, de a végső konzekvenciát mégiscsak a gazdák mondják ki… 

Ami nálam nagyon egyszerű és letisztult: minden kutyásnak használni kellene a termékeiteket, függetlenül attól, hogy munka vagy épp hobby célból tartanak ebet! Én megelégedéssel és meggyőződéssel ajánlom a Quebecket az ismerősi és baráti körömben, a közvetlen kollégáimnál pedig már nem is kell ezt megtennem, hiszen ők is Quebeck takarmányokkal készülnek fel a bevetésekre és a versenyekre!
 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;