Karcagi ÁLLATKÍNZÁS: Erre már nincsenek is szavak

Blog :: Friss hírek 2020. szeptember 27., vasárnap 22:24 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Bizonyára már mindannyian értesültetek a „karcagi horrorról”, amelynek során egy férfi 148 kutyát tartott elképzelhetetlen körülmények között. Magánvélemény következik.

 

Az eset röviden úgy néz ki, hogy állatvédők és rendőrök fedezték fel azt a rettenetet, ahol egy elmebeteg nem csupán borzalmas ridegtartással kínzott kutyákat, de konkrétan a hangszálaik megcsonkításával el is hallgattatta a legtöbb ebet. Emberünk ezekből az állatokból él, és tettét azzal indokolta, hogy nem szerette volna, ha a szomszédok meghallják a kutyaugatást, és így a tevékenysége miatt feljelentik.

Mikor megláttam az állatvédők első képeit, a legelső gondolatom az volt (és nem ilyen szépen fogalmazódott meg bennem), hogy PUSZTULJANAK A MOCSKOS SZAPORÍTÓK… Számomra hihetetlen, hogy egyesek nyereségvágyból bármit képesek elkövetni érző lények ellen, és nem érdekli őket, hogy rosszat tesznek, hogy fájdalmat okoznak. Fel sem fogják a tetteik súlyát, mert - erre nem létezik más szó - ezek a férgek egytől-egyig elcseszett életű pszichopaták, skizofrén véglények, a társadalom hulladéka. 

 

 

Nem is szaporítanám (...) a jelzőket, helyette feltennék néhány KERESETLEN KÉRDÉST:

Mikor jut el oda a nyomorult magyar jogrend, hogy ezekre az „emberekre” potenciális erőszaktevőként tekintsenek a hatóságok? 

Mikor tudatosul a jogalkotókban, hogy az ilyen elemeknek az állatkínzás pusztán potenciális gyakorlóterep, egy (vagy több…) majdan emberek ellen elkövetett erőszakos bűncselekményhez? 

Mikor jutunk el oda, hogy a társadalom egyszer csak elkezdi magából kivetkőzni az ilyen szemetet?? 

Mikor éljük meg, hogy a mainstream média a hasonló esetek bulvár riogatás/kattintás hajhászata helyett (mellett…) végre a preventív szemléletet állítja az előtérbe, és legalább csak egyetlen alkalommal jó célra használja a felkent hatalmát??

…MIKOR? 

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;