Kilőtte egy kutya szemét, megúszta közmunkával…

Blog :: Friss hírek 2021. január 12., kedd 19:27 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Még 2019-ben, a békéscsabai járásban gondolta úgy magát nagyon vagánynak képzelő véglény, hogy rálő a szomszédban folyton ugató ebekre. Bőven van gond a fejekben, és sajnos a nagyobbik baj az, hogy nem csupán az elkövetőnél.

 

A Wendy névre hallgató, szeme világát elveszítő ebet sok más társával együtt az elkövető telke mellett tartotta a gazda, aki viszont maga sosem maradt ott éjszakára. Az őrizetlenül hagyott ebek - akik a sértett önkéntes állatvédő tevékenysége miatt voltak a már említett udvaron összezsúfolva – éjszakánként természetesen rendületlenül csaholtak, ami előbb-utóbb az elkövető agyára ment, és megtörtént a baj.

Emberünk fegyvert rántott, és a tehetetlen kis Wendyre lőtt, akit olyan szerencsétlenül talált el, hogy művi úton el kellett távolítani az egyik szemét. Maga a tett visszataszító és bicskanyitogató, egy mocskos állatkínzás, amely után szívesen látnánk börtönben megrohadni ezt az illetőt. Azonban több dologból is vérzik ez a történet: először is ez a szörnyű és elvitathatatlan tett jóval nagyobb büntetést érdemelne, mint a közmunka, ugyanis az smafu. Utóbbit bőven megérdemelné a gazda, aki a folytatólagosan gondatlan tevékenységével nagyon is elősegítette ezt a szomorú végkifejletet… Az pedig már csak hab azon a bizonyos tortán, hogy az ilyen és ehhez hasonló (és sajnos növekvő tendenciát mutató) esetek ellenére is még mindig évek kellenek a magyar törvénykezésnek, mire végre valami említésre (sem) méltó ítélet születik.

Mikor tanulunk már meg azonnali cselekvés helyett gondolkodni, mérlegelni, és emberi hangon rendezni a nézeteltéréseinket?? A kérdés sajnos költői… 

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;