Koronavírus - A háziállatok is szenvednek a helyzettől

Blog :: Friss hírek 2020. február 05., szerda 22:33 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A kínai hatóságok felszólították a lakosokat, hogy öljék le a háziállataikat, mivel azok potenciális koronavírus terjesztők lehetnek.

 

A világjárványnak minősített koronavírus miatt már ötmillió ember hagyta el a gócpontnak számító Wuhant, és ez a házállatokra is halálos veszélyt jelent, mivel azokat nem vihették magukkal. A helyi állatvédők szerint legalább 50.000 hobbyállatot érint a kialakult helyzet, ezen felül közülük legalább 5.000 be van zárva, ami tovább súlyosbítja a helyzetet. 

Egy állatvédő aktivista elmondása szerint eddig ezernél is több négylábút mentettek ki, nem egy alkalommal betöréssel, méghozzá a gazdik kérésére. Ugyanis van olyan, aki éppen a város köré vont karantén miatt nem tud hazajutni, így képtelen ellátni a kisállatát. Ennek fényében pláne „kedves gesztus” a Kínai Kommunista Párt helyi vezetőségének kérése…
 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;