Kutyagázolásból Happy End!

Blog :: Friss hírek 2019. október 27., vasárnap 02:24 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Biztosan emlékeztek rá, legutóbbi blogbejegyzésünkben azon füstölögtünk, hogy egy szerb férfi kutyát gázolt Kecskemétnél - majd a szerencsétlent lökhárítóba szorulva tovább hurcolta Szolnokig.

 

Nos, nagyon szerencsés ebről beszélhetünk, hiszen előbb az ütközést úszta meg minden karcolás nélkül, majd kisvártatva az állatvédőktől szerető családhoz került. Valljuk be, egyik sem szokványos forgatókönyv.

Ugyanis Hanna - ezt a nevet kapta a csodaeb - mindösszesen három nap alatt gazdára lelt. A menhelyeken tengődő hasonszőrű négylábúak sajnos eleve nem a legkedveltebbek a gazdijelöltek körében, hiszen gyakorta olyan kezelhetetlen traumát hordoznak magukkal, amit talán az egész életük során sem tudnak levetkőzni. Az már ritkább eset, amikor ennek az ellenkezője történik, de Hannának ebben is szerencséje van: „Először még visszahúzódó volt, de aztán viszonylag könnyedén megnyílt nekünk. Szerelem ez első látásra, nagyon hamar eldöntöttük, hogy ő kell nekünk.” - meséli a friss gazdi, Anikó.  

„Látszik, hogy olyan környezetből érkezett, ahol nem igen foglalkoztak vele. Minden, ami a törődéssel és a szeretettel kapcsolatos, az teljesen idegen a számára. Ha sétálni megyünk, vagy csak játszani indulunk az udvarra, rögtön kétségbeesik, mert úgy érzi, hogy elveszítheti azt az otthont, amire most hosszú idő után rálelt. Szomorú dolog ez, de mi nagyon igyekszünk segíteni neki.” - nyilatkozta Hani a jótevője.  

Bárcsak minden hasonló történet így végződne… 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Blikk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;