KutyaMánia - Nekünk a kutya az első!

Blog :: Friss hírek 2017. szeptember 22., péntek 11:44

Mi állatartók-kutyaszerelmesek sokan vagyunk és sokfélék. Legtöbben családtagként kezeljük imádott szőrmókunk, ennek megfelelően mindent igyekszünk megadni a számukra. Vannak közöttünk olyanok, akik ezt szem előtt tartva, munkájukat szenvedélyként megélve segítenek bennünket ebben. Ismerjétek meg partnerünket, a Kutya Mániát

 

Szívügy, lelkiismeretes vásárlóközpontú szemlélet a felelős állattartásért - ez nem csak üres promó. Templom Réka ügyvezetővel beszélgetve gyorsan azonosulni tudtunk a „mi nem bánunk veled kutyául” szlogennel!

 

Honnan kezdődött, indult a történetetek?

Nálunk sem ered ez máshonnan, mint ahogy az általában történik. Imádjuk a négylábúakat! Párommal hosszú ideje foglalkozunk kutyákkal és olyan ebeket tartottunk, akiknél gyakorta okozott gondot az allergia. Gyorsan szembesültünk vele, hogy csak hosszas keresgélés árán lehet gyógyírt találni a problémákra, és az is inkább részsikert jelent, mint valódi megoldást. Tulajdonképpen innentől származtatható a Kutya Mánia születése.

 

Mi az, amitől ti mások - jobbak - vagytok a konkurenseknél?

Kis cég vagyunk, így sokkal emberközpontúbb a berendezkedésünk. Jól ismerjük az ügyfeleinket, az igényeiket, és törekszünk a lehető legjobb kiszolgálásukra. Nem akarunk eladni mindenáron, ezt a hozzánk betérő új vásárlók is megtapasztalhatják. Nekünk tényleg az a lényeg, hogy a nálunk megfordulók kutyáinak a maximumot nyújtsuk, így a gazdi is jó szívvel kéri ki újból a véleményünket. Nagy figyelmet fordítunk az elégedettségre, legyen szó akár egy allergiás házikedvencről, akár rekorder kutyasportolóról. Nyugodtan mondhatjuk, mániánk a kutya!

 

 

Egyedi üzlet, folyamatos forgalommal - jó hozzátok betérni és a webshop is nagy népszerűségnek örvend. Mi a sikeretek titka és milyen irányba szeretnétek még tovább fejlődni?

Köszönjük szépen az elismerő szavakat. Minden törekvésünk alapköve a minőség és a szakmaiság, de emellett legalább ilyen fontos az elérhetőség is. A vevőnek csak olyan termékeket adunk és ajánlunk, amiért garanciát vállalunk, amiben mi magunk is hiszünk. Mindezt kedvező áron. Nem elsősorban a profit motivál bennünket, sokkal inkább segíteni szeretnénk a felelős állattartás széleskörű elterjedésében és meghonosításában. Ez a fejlődésünk záloga!
 

Hogy jött képbe a Quebeck, hol találkoztatok a vállalat táplálékkiegészítő termékeivel?

Ez mondhatni egyszerűen zajlott. A cég egyik kollégája épp akkor keresett fel, amikor jómagam is a kiegészítők viharában próbáltam partra jutni, megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet. Tudatosult bennem, hogy egy olyan magyar termékről van szó, amely teljesen természetes alapanyagokból készül, ráadásul nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Így indult a mai napig tartó, gyümölcsöző együttműködés!

 

Ezek a termékek nálatok is kaphatók. Hogy fogadják őket a vásárlók?

Abszolút jól! Mindig igyekszünk működő táplálási tanácsokkal felvértezni a gazdikat. Minden kutyánál ajánlott, de bizonyos etetési módszereknél elengedhetetlen a táplálékkiegészítők használata. Ezt egyre több kutyatartó felismerte már, így használja és keresi az általunk is forgalmazott szereket. Jótékony hatásuk vitathatatlan, az áruk pedig kedvező, ezért nagyon szeretik.

 

Mit szólnak az ügyfelek a megújult termékpalettához?

A visszatérő vásárlóknak nagyon tetszik az új design és a friss ügyfeleknek is megakad rajta a szeme. Gyakorta érkeznek célzottan hozzánk, hogy látták ezt vagy azt a honlapon és szeretnék kipróbálni. Az sem elhanyagolható változás, hogy a Quebeck a manapság egyre elterjedtebb nyersetetés mellé számos alternatívát kínál. Nyugodtan elmondható, hogy ezzel egyedüliek a piacon, így itt is jók a visszajelzések!


Végszóként. Miért választottátok a Quebecket?

Számunkra nagyon fontos, hogy leinformálható és valóban hasznos termékeket tudjunk prezentálni a kutyusoknak és gazdáiknak. A Quebeck egy magyar termék, hazai összetevőkből, szakértelemmel és szenvedéllyel előállítva. De a legfontosabb érvünk a hatása mellett a könnyed használat: nem kell bonyolult adagolási sémákat követni, a hétköznapi felhasználók is egyszerűen gondoskodhatnak kedvencük vitaminháztartásáról!

 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;