Kutyás Sportolók, Sportos Kutyák!! ITT az UnbelievABLE HYDRA

Blog :: Friss hírek 2020. április 28., kedd 19:58 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, UnbelievABLE HYDRA

A kutyás sportok a kezdetek óta közel állnak hozzánk. A Quebeck is ezen a vonalon született meg, most pedig visszatérünk a gyökereinkhez: a Magyarországon is egyre népszerűbb agility és flyball hatására új termékpalettát alkotunk a sportkutyásoknak.

 

A QUEBECK négy új gyógyszermentes, csakis kizáróan természetes növényi alapokra épített, sportkutyásoknak fejlesztett termékkel jelentkezik!

Megszerzett gyakorlati tudásunkból, sokéves tapasztalatunkból, és vásárlóink visszajelzéseiből táplálkozva megalkottuk az egyik legprofesszionálisabb, legkomplexebb összetételű, és rendkívül összetett hatásmechanizmusú UnbelievABLE termékpalettát.

Immunerősítő, bőrtápláló, teljesítményfokozó és hidratáló készítményeinkkel legfőképpen a sport, verseny, munka és szolgálati ebek határait kívánjuk kitolni. A mottónk: Javítsd az életminőségüket, fokozd a produktivitásuk, és teremtsd meg a szervezetükben azt a fiziológiai egyensúlyt, ami nélkülözhetetlen a magas teljesítményhez - mindezt könnyedén, az UnbelievABLE termékcsalád segítségével. ISMERJÉTEK MEG az UnbelievABLE HYDRA-t, amely a piacon elérhető talán LEGJOBB rehidratáló, sópótló készítmény!

 

UnbelievABLE HYDRA – rehidratáló, sópótló, ízületvédő

•    Amely megelőzi a kiszáradást, és gyorsan hidratálja a sejteket

•    Javítja a hidro-elektrolitikus egyensúlyt a kutyád szervezetében

•    Hasmenés vagy hányás esetén gyorsan és hatékonyan hidratálja a szervezetet! 

•    Gyorsan regenerálja az állatot egy intenzív (sport, munka…) megterhelés után

•    Csökkenti a kezdetleges, a speciális terhelésből eredő mikro gyulladásokat a szervezetben

•    Ízületvédő és regeneráló, valamint természetes fájdalomcsillapító hatással bír, mely segíti az intenzív terhelés utáni mikro sérülések gyors gyógyulását!

 

 

MIKOR JAVASOLJUK A HASZNÁLATÁT?

•    Hasmenéssel és hányással járó megbetegedéseknél

•    Nyári hőségben és dehidratáció esetében

•    Úszás, túrázás, sportolás után

•    Kölyökkutyáknál, vírusos és bélműködési zavarokkal járó megbetegedések esetében

•    Szuka kutyusoknál, az ellés után egy-két napig folyamatosan!

•    Verseny, munka és szolgálati kutyáknál nagy megterhelés után, a gyors regenerálódás céljából!

 

A magas színvonalú igénybevételre létrehozott készítményeink természetesen a hobby célból tartott kutyáknál és macskáknál is alkalmazhatók, akik ez által „belekóstolhatnak” a bajnokok étrendjébe!

A már megszokott minőség és egészségtudatosság mellett az új termékeinket megvásárlók az UnbelievABLE program keretében a magyar állatvédelmet is támogatják: Gulyás László sportkutyás partnerünk projektjéhez csatlakozva minden eladott termékünk árából 500 forintot utalunk el a legrászorultabbaknak!

 

A fentebb bemutatott termék (és összetevőinek részletes listája) hamarosan elérhető lesz a honlapunkon!

 

 

Fotó: A kutyafotós

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;