Ismét világbajnokságra készül a magyar németjuhász, Boris!

Blog :: Friss hírek 2017. június 15., csütörtök 11:12

Összeállt az idei évi FCI IPO Világbajnokságra induló magyar csapat. A szeptemberi és októberi világbajnokságokhoz kacsolódó kvalifikációs versenyek már lezajlottak. Az eddigi FCI kvalifikációs verseny mellett ettől az évtől a németjuhászok számára egy plusz világbajnoksági selejtezőt is rendeztek.

 

A munkakutyáknak mindenhol három ágazatban kellett megfelelni: nyomkövetés, engedelmesség, őrző-védő munka. Boris, és gazdája Lovász Attila megnyerték a válogatókat a legjobb engedelmes és legjobb őrző- védő munkát bemutatva. A legmagasabb pontszámot elérve,

Boris a magyar válogatott tagja lett  és a németországi FCI IPO világbajnokság HU-1- es startszáma után a hollandiai WUSV Világbajnokság HU-1- es startszámát is megszerezték ezzel. 
Szeptemberben tehát a munkakutyák összfajtás világbajnokságán, októberben pedig a németjuhászok nemzetközi megmérettetésén indulnak. 
Boris kiválóan teljesít az idei évben, így minden esély megvan rá, hogy a tavalyi 5. helynél is jobb eredménnyel jönnek haza a szeptemberi világversenyről. 


Hatalmas büszkeség, hogy Boris felkészítésében a Quebeck is kiveszi a részét és igényre szabott felkészítő programunkkal és termékeinkkel hozzájárulhatunk teljesítményéhez. 

A magyar csapat tagjai.
HU-1 Attila Lovász és Boris von der Yezo

HU-2 Arnold Kivágó és Lito vom Adlerauge

HU-3 Ferenc Suszter és Dózsafalvi Back
HU-4 Zsolt Kotogán és Steinhart Dragon

HU-5 Diana Zubercsány és Davo von der Yezo
T-1 Rónaszéki Tündi és Henna vom Teichblick
T-2 Arató Péter és Jep van het Dreiland

Csapatkapitány
: Tímea Szöllősi 

Csapatkapitány 2: 
Lovász Mariannamegosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;