MEGHATÓ történet Zalából: Halála után még két hónapig őrizte gazdáját a hűséges kutyus

Blog :: Friss hírek 2020. augusztus 16., vasárnap 17:51 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Kutyusával indult útnak, soha többé nem tért haza. Így lehetne összefoglalni röviden azt a szomorú sztorit, amiről Nagybakónak lakói beszámoltak.

 

M.János ezelőtt másfél hónappal indult sétára szeretett kutyájával, Mackóval. Sajnos tragikus végkifejletbe torkollott a szabadban töltött idő: a férfi eltűnt, nagyon hosszú ideig hiába kereste a családja és a hatóságok együttes erővel. Végül egy településhez közeli telek tulajdonosa akadt rá az eltűnt holttestére. Mellette őrködött Mackó kutya, aki nem akart senkit sem odaengedni az elhunyt gazdi közelébe.

 

/képünk illusztráció/

Mint később kiderült, Mackó már majdnem két hónapja nem mozdult el a gazdi mellől, és nagyon elkeseredetten viselkedett, ezért a szakemberek állatorvoshoz vitték. Hogy a gazda miben hallhatott meg, azt még vizsgálja a rendőrség, Mackó pedig egy állatmenhelyen várja a sorsát, amelyről a család dönt majd.

(Ui.: nem is nagyon értjük, hogy egy ilyen hőstett után még min kell gondolkodni…) 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;