Meglepetéssel készülünk Nektek a The Hound Project-tel!

Blog :: Friss hírek 2018. október 25., csütörtök 08:53

Biztosan emlékeztek a The Hound Projectre, talán játszottatok is velünk múlt heti közös nyereményjátékunkban! Ahogy korábban is írtuk már Nektek, rajongunk a márkáért, hiszen kínálatukban egyedi, kézzel készült desing ruházati termékeket, kiegészítőket és játékokat találhattok, amik mind a kutyáknak mind pedig a gazdiknak nagy örömet okoznak. A felelős gondolkodást és gondoskodást gyakorlóknak pedig az is szuper hír, hogy a termékek újrahasznosított anyagokból készülnek, strapabírók, könnyű őket fel-levenni, tisztítani.


 
Minket mind a termékek egyedisége és minősége, mind a koncepció, amit a márka képvisel meggyőzött, így egy szuper együttműködésbe fogtunk, aminek csak első lépése volt múlt heti nyereményjátékunk. Szeretnénk Nektek bemutatni a STARTER KIT elnevezésű kutya boxunkat, ami a The Hound Project és a Quebeck közös termékválogatása,  elsősorban a kezdő kutyások igényeire szabva.

Tudjuk, hogy a friss gazdiknak sok fejtörést okoz, hogy miket szerezzenek be, ha megérkezik az új családtag. Ebből kiindulva válogattuk össze a termékeket és állítottuk össze csomagunkat, ami megkönnyíti és megszínesíti az első közös időszakot. A STARTER KIT-ben megtalálható lesz 3 Quebeck táplálékkiegészítő, amik amellett, hogy természetesek és magyar állatorvos fejlesztette őket, gyakori problémákra jelentenek megoldást, beleértve az immunerősítést, az emésztés segítését illetve a májvédelmet .
Az egészségmegőrzés mellett mire is van szüksége egy kezdő gazdinak? Állítható nyakörv-póráz szettre mindenképpen, egy kedvenc játékra és egy divatos kendőre, amivel feldobhatjuk a szürke napokat. Ezeket szintén mehgtaláljátok majd a boxban!
Azonban ne tévesszen meg senkit az elnevezés, ez a doboz nem csak és kizárólag a kezdő kutyásoknak készült. Mindazok számára is szerettünk volna egy termékválogatást, akik természetesen szeretnék Kedvencük egészségét biztosítani és a fenntarthatóságot és egyediséget szem előtt tartva, a kézzel készített kiegészítőket is előnyben részesítik. 

Napok kérdése és rendelhető lesz STARTER KIT termékünk! Reméljük olyan szeretettel fogadjátok, mint amilyen gondossággal válogattuk és készítettük Nektek! 

Hogy mit is tartalmaz pontosan termékválogatásunk, hamarosan kiderül! Arra gondoltunk, hogy minden nap bemutatunk Nektek egy terméket a STARTER KIT-ből. Mit szóltok? 

Kövessetek minket a Facebook és Instagram felületeinken, ahol bővebb információkat találtok majd! Ne felejtsétek el The Hound Project oldalait is bekövetni!  

Ha elolvasnátok korábbi cikkünket, melyben bemutatjuk a The Hound Project márkát kattinstatok ide!  

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;