„Megölték” a kutyáját, késsel indult revansot venni

Blog :: Friss hírek 2019. március 20., szerda 16:03 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egészen elképesztő eset látott világot a minap. Az már sajnos mindennapos, hogy rideg tartásról és állatkínzásról futnak be hírek, rengeteg ilyen történet kering az interneten. Amiről viszont most beszámolunk nektek, az merőben szokatlan, egyszerre ijesztő és meghökkentő! 

 

Egy házaspár áll a sztori középpontjában (hívjuk őket Andornak és Anettnek), akik arra az elhatározásra jutottak, hogy Baranya megyében található falusi házukat hátrahagyva gyermekeikkel egy közeli városba költöznek. Két kutya is volt a családban, a staffordshire terriereket azonban nem vihették magukkal, ezért a falusi portával együtt rábízták őket egy ismerősükre. Az ismerős hamarosan kiadta a házat egy családnak, akik egy másik kutyával együtt érkeztek.

Az új család kutyája mellett a portán ekkor már csak egy fehér stafi élt, míg pár hónap múlva egyszer csak kiszöktek a kutyák, és nagy szerencsétlenségre a fehér ebet elgázolta egy autó - az út mellett maradt tetem fülét pedig lerágta egy ragadozó. Hogy valóban ez történt, azt hiteles állatorvosi szakvélemény erősítette meg. Innentől egy westernfilmbe illő történet vette kezdetét…

Andor a kutyája elpusztulásának híréről a közösségi médiából értesült, az ott futó tartalmak csúsztatás lavinájának bedőlve pedig azt hitte, hogy a falusi házuk új lakója kínozta és ölte meg kedvencét. Több sem kellett neki, élete párjával autóba pattant, hogy felelősségre vonják az állítólagos tettest. Mivel érkezésükkor az illető házon kívül tartózkodott, így csellel igyekeztek elérni, hogy mielőbb hazatérjen.

Miután ez megtörtént, rázárták az ajtót, és a vélt bűnöst egy székre ültették. Követelték, hogy vallja be a kutyagyilkosságot. László (nevezzük így) erre nem volt hajlandó, így szintet lépett a dolog, Andor kétszer ököllel arcon ütötte a „tettest”, majd egy hatalmas vadászkést a nyakához szorítva próbálta jobb belátásra téríteni: „Ugyanúgy vágjuk le a füled, mint ahogy az tetted a kutyánkkal.”

László ekkor már térden állva könyörgött, hogy ne bántsák, és a fenyegetés hatására videóra mondta, hogy ő volt az elkövető. Andornak ez sem volt még elég, kést szorítva áldozatához elautóztak egy ismerős állatvédőhöz, ahol további beismerésre kényszerítették Lászlót. 

Emberünknek innen sikerült elmenekülnie, és meg sem állt a helyi rendőrségig, nyomában az őt üldöző Andorral. Andor elmondása szerint - a kutyagyilkosság vélt bűne mellett - attól gurult be ennyire, hogy mikor megpróbálta kifaggatni Lászlót, az nem vette őt komolyan, sőt kinevette. A terv az lett volna, hogy a bizonyító erejű beismeréssel átadja a férfit a rendőrségnek, ehelyett ő maga került lakat alá.

Az ügyészség nagyon komolyan járt el az ügyben, Andort fél év előzetes letartóztatásba helyezték, egy ideig emberrablással vádolták, majd a későbbiekben ezt személyi szabadság megsértésére korrigálták. 

Egészen elképesztő és szomorú történet ez, legnagyobb tanulsága, hogy ne higgyetek a közösségi médiában megbízhatatlan forrásokból ömlő végtelen szennyáradatnak… 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;