Nyugat-Európai szintű kutyás élménypark nyílik Budapesten

Blog :: Friss hírek 2018. április 29., vasárnap 18:57

Remek hírekkel szolgálhatunk a budapesti kutyatartóknak. Közölük is leginkább a Városliget közelében lakók élvezhetik a hamarosan megújult ligetet, de ha csak egy kis pancsolást tervezünk a kedvencünknek, akkor is érdemes lehet egy rövidebb utazást vállalni a XIV. kerületbe.  A hiánypótló kezdeményezés három fő részre osztva valósul meg, egyaránt figyelembe véve a gazdák és a négylábúak igényeit.

 

A majd 5300 négyzetméter alapterületen fekvő komplexumba négy kapun át lehet bejutni. Az első rész egy ügyességi pálya, amely a Pántlika étterem közvetlen közelében fekszik. Ez egy mesterséges domborzattal ellátott hely, ahol alagutak, szlalom és ugrató pályaszakaszok, hidacskák várják, hogy játékoskedvű kedvenceink birtokba vegyék őket. A pálya központjában egy homokos felületet is kialakítottak, ahol a kis és nagy „munkagépek” kedvükre áshatnak majd.

A Hermina úthoz közelebbi frontra álmodták meg a klasszikus kutyafuttatót, ahol egy szép nagy füves területen mozgathatjuk le kutyáinkat. A közvilágításnak hála, nap és évszaktól függetlenül, póráz nélkül sétáltathatunk majd. A móka végeztével a Városligeti körút felöli bejáratnál felszerelt kerti csapnál le is csutakolhatjuk szőrős barátunk. Természetesen a megfáradt gazdák kényelmére is odafigyeltek a tervezők, számukra ergonomikus padokat alakítottak ki, de kellő mennyiségű ivókút és ürülékgyűjtő is fokozza a kutyaparkba érkezők komfortérzetét. 

A mindenki által legjobban várt parkrész egészen biztosan a kutyapancsoló lesz, amely 70 m2-en, 10-20 cm mélységű speciális medencékből áll össze. A bazalt-beton burkolattal bevont pancsoló alján egy leürítő is üzemel, ez biztosítja a víz higiénikus útját a csatornába. A forró nyári napokon egészen biztosan nagy sláger lesz ez a hely a gazdik és ebeik köreiben!

A kivitelezők elmondása szerint a park műszaki átadás-átvétele jelenleg is zajlik, és a próbaüzem is elindult már. A kor trendjeinek megfelelő, bőséges eszköztárral ellátott élménypark szerintünk is gyorsan a fővárosi állattartók nagy kedvencévé válik majd. 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;