Quebeck a világ élvonalában

Blog :: Friss hírek 2019. április 27., szombat 19:46 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Zoomark International 2019

Mérföldkő következik a Quebeck életében: kiállítóként veszünk részt a bolognai Zoomark International-on, amely a világ egyik, ha nem a legnagyobb tematikus nemzetközi vására. A tizennyolcadik évfordulóját ünneplő olasz rendezvényre a glóbusz minden részéről érkeznek vendégek, hogy felmérjék, hol tartanak a fejlesztésben, bemutassák legújabb termékeiket, új partnereket szerezzenek - és nem utolsósorban nyissanak a külföldi piacok felé.

 

A kiállítás lehetőséget nyújt a legújabb trendek bemutatására, a nemzetközi vezetőkkel való találkozásra, az üzleti élet előmozdítására és új partnerségek kialakítására Olaszországban, és világszerte.

Legutóbb 2017-ben gyűlt össze Olaszországban a földgolyó forgalmazóinak apraja-nagyja, a seregszemle pedig komoly rekorddal zárult: 735 (!!) kiállító vett részt - közülük 479 cég 42 különböző régióból -, hogy megmutassa a legújabb és legjobb termékeit a kisállat táplálás, egészségmegőrzés, a kényelem és a gondozás területén. A kiállításon vásárlók száma meghaladta a 27.000-et, ennek egyharmada szintét nemzetközi illetőségű volt. 

A Zoomark International 2019 egy óriási sansz a Quebeck számára, hogy a nemzetközi vizeken is megmutassa a gyógyszermentes innovációban betöltött vezető szerepét. Dr. Filip Dániel, a Quebeck fejlesztő-kutató állatorvosa így nyilatkozott a páratlan lehetőségről:

„Dolgozz keményen, kitartóan és merj nagyot álmodni - tartja a mondás. Mi sokat dolgoztunk, kitartóak voltunk, és mertünk nagyot álmodni, így hát elérkezett az ideje, hogy bemutatkozzunk a nemzetközi porondon is. Izgulunk és tele vagyunk reményekkel, hiszen a nagyok asztalánál fogunk helyet foglalni. Úgy gondolom, nem érdemtelenül: van mit letennünk a közös asztalra: tudást, tapasztalatot, minőséget, és sok-sok terméket.” - nyilatkozott motiváltan a remek szakember.

Május 5-9 között napi szinten számos videós poszttal jelentkezünk majd Bologna-ból, így ti is bepillantást nyerhettek, hogyan is zajlik egy ilyen „állati világkiállítás”. Tartsatok velünk a Zoomark International 2019-re!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;