Quebeck - Új termékcsaládok a láthatáron!

Blog :: Friss hírek 2017. június 15., csütörtök 11:13

A Quebeck immáron 7 éve tette le a voksát a gyógyszermentes, természetes alapú egészségmegőrző készítmények, és ez által a felelős állattartás mellett. Hosszútávú célunk, hogy folyamatosan bővülő termékskálánkkal minden igényt le tudjunk fedni ami az állattartás, azon belül is a kutyatartás területén jelentkezhet. Am létezik egy ennél is fontosabb küldetésünk: felhívni és fenntartani a figyelmet a felelős állattartásra!


Szívügyünk a kutya és ezt nem is rejtjük véka alá. Ahány ember, annyi állattartó, ki-ki másként neveli, óvja és védi Kedvencét. Ahogy mi emberek, úgy a kutyák sem egyformák, ebből adódóan minden ebnek másfajta, egyénre lebontott gondoskodásra van szüksége. Legyen szó egy kistermetű hobby társról, vagy őrző-védő munkakutyáról, akár díjnyertes versenyzőről, mindannyiunk számára fontos a megfelelő táplálékbevitel. Ez utóbbinál hatványozottan érvényt nyer a mennyiség/minőség elve. A fellelhető standard tápszerek és a laikusként elégnek gondolt vitaminforrás döntő többségében nem kielégítő kutyánk mindennapi természetes igényeit figyelembe véve. Mi magunk tisztában vagyunk saját fiziológiánkkal, mit is jelent egy gondosan, megfelelő anyagokból elkészített ebéd, vagy akár a vitamin háztartásunk optimális működése. 

Miért ne adnánk meg ugyanezt a könnyedén elérhető pluszt legjobb barátunknak is? 

Mi a Quebecknél azon dolgozunk, hogy kutyáink, hobbyállataink életminősége, annak tartama emelkedjen, és mindenki megtalálja a kedvence számára a legegészségesebb megoldást. A kondicionáló, immunerősítő, vitamin és speciális ásványi kiegészítőink hozzájárulnak ehhez!

Ezt egyedülálló módon teljes gyógyszermentességgel, pusztán a természetben is fellelhető alkotóelemek egyedi felhasználásával érjük el. 

Szakértelmünk és kutatásaink révén folyamatosan új dimenziók nyílnak, eredményeinkből merítve pedig szeretnénk minél több állategészségügyi problémát kiküszöbölni, a megelőzés lehetőségét nyújtani. Nap mint nap igyekszünk újat alkotni, így hamarosan bővülő termékpalettánk segítségével a létező összes területre megoldást kínálni. 
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;