Salamon Klára – „Mindenkinek ajánlom a Quebeck termékeit”

Blog :: Friss hírek 2019. július 27., szombat 20:08 Magyar Mentőkutyások, munkakutya, quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Tara

A Quebeck nem csupán adományozóként segíti a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének munkáját: prémium termékeinkkel mentőkutyákat is támogatunk, így igyekszünk életeket menteni! Az elmúlt hónapokban azokat a kiválasztottakat mutattuk be nektek, akik cégünk professzionális készítményeivel készülnek fel. Most megkerestük őket, hogy megérdeklődjük, mi van velük, és legfőképpen, hogy megtudjuk, mennyire elégedettek a Quebeck produktumával? Elsőként Salamon Klárával ültünk le beszélgetni! 

 

Mi újság veletek, hol tart a felkészülésetek a mentőkutyás világbajnokságra?

Köszönjük az érdeklődéseteket, most egy kicsit nehézkesen mennek a dolgok. Nem a kutyával végzett munkára gondolok, hanem a VB regisztrációra. Idén már limitálták a nevezhető versenyző számát, és mi ugyan elég jó ajánlólevéllel rendelkezünk, mégis tűkön ülve várjuk a szervezők visszajelzését. Tarával egész nyáron sokat dolgoztunk és készültünk, ami nem volt egyszer, a komoly forróság nem könnyítette meg a dolgunkat.  Ennek ellenére úgy érzem, megfelelő formában várjuk a nagy megmérettetést!

Beszéljünk egy kicsit a Quebeckről. Mely termékeinket használtátok a VB felkészülés során?

Q-Force regeneráló és kiegészítő takarmánnyal, Hydra-Q rehidratáló készítménnyel és Barf lazacolajjal és Q-Conut kókuszolajjal gyúrtunk a nagy eseményre!

Kérlek, számolj be nekünk a tapasztalataidról, értékeld a termékek hatásfokát - kezdjük a lazacolajjal!

Hasznos kiegészítő ez minden kutya számára, a munkakutyás világban pedig kifejezetten kívánatos készítmény a lazacolaj. Az építkezés időszakában adtam Tarának, belekeverve az ételébe, és láthatóan energikusabb lett tőle, valamint a szőre is sokkal jobban fénylett. Ha szabad megjegyeznem, láttam, hogy vannak már szórófejes termékeitek is, szuper újítás lenne a lazacolajnál is ezt az adagolási módszert alkalmazni. A kókuszolajról szerintem nem is kell mondanom semmit, minden kutya imádja, a hatása pedig rettentően széleskörű. Bőr, szőr, emésztés, gyulladáscsökkentés, és még édességként is funkcionál! (nevet)

Nagyon szerettem a Q-Force-t, amelynek az alkalmazását egészen biztosan tovább folytatjuk. Tara már egy idősebb korosztály, és ezt a vele végzett munka során is figyelembe kell venni, de a Q-Force használatával szépen sikerült áthidalni a már említett forró napokat. Az állat végig energikus, kiegyensúlyozott és koncentrált maradt, köszönhetően a Q-Force-nak. 

A melegben nagy segítségünkre volt még a Hydra-Q, a terepre indulva rendszeresen kevertem neki az oldatból, de a munka végeztével, vagy kimerültség esetén sos energiapótlásra is remek hasznát vettük. Ezt a terméket is rendszeresen fogjuk használni a jövőben!

Összességében, mennyire vagy megelégedve a Quebeck portékáival?

Úgy gondolom, hogy nagyon jók ezek a termékek, én a magam részéről bátran ajánlom mindenkinek. A munkakutyás világban elengedhetetlen és létfontosságú az alkalmazásuk, de a hobby eb tartók számára is nagyon hasznos lehet. Én hűséges fogyasztótok maradok!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;