Sportkutyások figyelem: Egyedi termékekkel jelentkezünk!

Blog :: Friss hírek 2020. április 15., szerda 19:26 UnbelievABLE SKIN&HAIR

A kutyás sportok mindig közel álltak a szívünkhöz. Cégünk is ezen a vonalon született meg, most pedig a Magyarországon egyre népszerűbb agility és flyball révén visszatérünk a gyökereinkhez. Méghozzá nem is akárhogyan: új termékpalettát alkotunk a sportkutyásoknak!

 

A QUEBECK négy új gyógyszermentes, kizárólag természetes növényi alapokból építkező, sportkutyásoknak fejlesztett termékkel jelentkezik.

Megszerzett gyakorlati tudásunkból, sokéves tapasztalatunkból, és vásárlóink visszajelzéseiből táplálkozva megalkottuk az egyik legprofesszionálisabb, legkomplexebb összetételű, és rendkívül összetett hatásmechanizmusú UnbelievABLE termékpalettát.

Immunerősítő, bőrtápláló, teljesítményfokozó és hidratáló készítményeinkkel legfőképpen a sport, verseny, munka és szolgálati ebek határait kívánjuk kitolni. A mottónk: Javítsd az életminőségüket, fokozd a produktivitásuk, és teremtsd meg a szervezetükben azt a fiziológiai egyensúlyt, ami nélkülözhetetlen a magas teljesítményhez - mindezt könnyedén, az UnbelievABLE termékcsalád segítségével!

Elsőként ismerjétek meg a bőr és szőrápolásban professzionális UnbelievABLE SKIN&HAIR-t, amely…:

•    Több, mint 13 bőrre és szőrre ható alapanyagból készült

•    Amelyhez felhasználtuk az eddigi termékeink alapanyagait (BARF SKIN, Omega-Q, sörélesztő, kókuszolaj), újakat adtunk hozzá, új hatásmechanizmussal vérteztük fel - mindezt összevontuk egy kiegyensúlyozott receptúrában, hogy a leghatékonyabb módon hassanak az egészséges bőr alatti kötőszövetre, a bőr rétegeire, szőrtüszőkre és szőrzetre nézve!

•    Összevontuk az olajok pozitív hatásait (szőlőmag, argán, ligetszépe, lazac, kendermag) a különböző por megjelenésű és bőr/szőrre ható anyagok (sörélesztő, magas B-vitamin, máriatövis por, szilimarin, fermentált búzacsíra, kókuszrost tartalom, rendkívül erős májvédő/májfunkció támogató, valamint emésztést és immunválaszt serkentő nyomelemek) hatásaival.

•    Hozzáadtunk a szervezet részére nélkülözhetetlen aminosavakat is: DL-metionin, L-lizin, L-treonin

•    A magas vitamin tartalmú (legfőképpen A, D és E vitamin) panel továbbfokozza a bőrre és szőrre kifejtett pozitív hatást

•    Íze kellemes, így a kutyák gond nélkül elfogyasztják az eledelükre szórva

•    Egyaránt használható táppal és B.A.R.F.-os étrendű kutyáknál is

•    Adagolása egyszerű és egyértelmű, az állagának és a mellékelt adagoló kanálnak köszönhetően

•    Kúraszerűen ajánljuk használni, leginkább tavasszal, a vedlési időszakban (a teljes vedlési folyamatot lerövidíti), illetve ősszel, úgyszintén a vedlési időben, amikor kialakul a sűrű, téli szőrzet a kutyán. 

•    Egyaránt használható macskáknál is!

•    Végeredmény: Rugalmassá teszi a bőrt, megerősíti a szőrszállakat és fényessé varázsolja a bundát! (A termék nem helyettesíti a rendszeres napi szőr/bőr ápolását kefével, fésűvel)

A magas színvonalú igénybevételre létrehozott készítményeink természetesen a hobby célból tartott kutyáknál és macskáknál is alkalmazhatók lesznek, akik ez által „belekóstolhatnak” a bajnokok étrendjébe, életvitelébe. 

A már megszokott minőség és egészségtudatosság mellett az új termékeinket megvásárlók az UnbelievABLE program keretében a magyar állatvédelmet is támogatják: Gulyás László sportkutyás partnerünk projektjéhez csatlakozva minden eladott termékünk árából 500 forintot utalunk el a legrászorultabbaknak. 

 

A fentebb bemutatott termék (és összetevőinek részletes listája) hamarosan elérhető lesz a honlapunkon!


 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;