Szurkoljatok: Lovász Attila és Boris az olaszországi IPO világbajnokságon

Blog :: Friss hírek 2018. szeptember 10., hétfő 16:12

Lovász Attila és Boris igazán összeszokott páros. Gazdi és kutyája igazi nagymenők, akik már eddig is komoly IPO világbajnoki tapasztalattal és eredményekkel rendelkeztek. A héten újból a VB szoríthatunk a magyar párosért, akik a Quebeck termékeivel készültek fel a nagy megmérettetésre!

 

Milyen típusú verseny lesz, amire készültök, hol rendezik?

Ez egy világbajnokság lesz Olaszországban, amit Lignano városában tartanak. Az IPO sport szerelmesei mérettetik meg itt kutyáikat és magukat három ágazatban, ami a nyomkövetésből, az engedelmességi gyakorlatok bemutatásából, valamint őrző - védő feladatokból áll.

Mekkora mezőny lesz, milyen esélyekkel indultok, mit vársz az eseménytől?

Minden országból maximum öt fő léphet pályára, akik az országuk kvalifikációs versenyeiről a legjobbakként kerülnek be a válogatott csapatba, ők képviselhetik a hazájukat. A tartalékokat is beleszámítva idén 171 nevezés érkezett be az FCI IPO világbajnokságra.

A 2016-os VB-n 5., a 2017-es VB-n 17. helyezést értünk el, idén egy szép eredménnyel szeretnénk Boris versenykarrierjét lezárni. Boris 7 és fél éves, de korát meghazudtoló fizikai és szellemi állapotban van, ezért a célunk, hogy egy jót versenyezzünk: szeretném jól érezni magam vele ezen a rendezvényen, és azt kívánom, hogy képesek legyünk kihozni azt, ami bennünk van, mert az a mezőny első felébe juttatna bennünket.

Milyen edzéstervvel, feladatokkal készültetek Borissal a világbajnokságra?

A VB szeptember közepén, az olasz tengerparton lesz, így arra készültünk, hogy nagy meleg és magas páratartalom fog ránk várni a versenyen.

Heti kettő engedelmes, kettő őrző-védő és kettő nyomkövető tréninget tartottunk az elmúlt két hónapban, ezzel telt a felkészülési időszakunk. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a fizikális és a szellemi kondíció felépítésére. A fizikális tréning része volt még az úszás, a futás és a hosszú séták.

A világbajnoki ráhangolódást a Quebeck termékpalettája támogatta, ez nem titok. Mennyire vagy megelégedve a készítményeinkkel, mik a tapasztalatok? 

A Quebeck termékei évek óta segítségünkre vannak a felkészülésben, a profi csapatuk által specifikusan erre a versenyre összeállított táplálékkiegészítőket használtunk. Mivel egy idősödő kutyáról van szó, nagyon fontos, hogy megóvjuk az ízületeit, amiben nagy segítségünkre van a Q-Flex. Gyakorlatilag minden gond, sérülés és hátráltató tényező nélkül tudjuk csinálni a kémény felkészülést.

Az itthoni nagy meleg is segített szimulálni a világbajnokságon várható időjárást. Elengedhetetlen, hogy a kutya jól tűrje a sűrű és nagy terhelést, amit a felkészülési időszakban kap. Egyaránt lényeges a gyors regenerálódás, az állóképesség, és a jó oxigénszállítás, amihez a Hydra-Q, a Summer-Pet és a Q-Force kombinációja járul hozzá. Boris ennek köszönhetően kitűnően bírja a megterhelés fokozatos növelését, a fizikai és szellemi teljesítő képessége pedig nagyon magas nívó. Úgy gondolom, hogy a kitűzött célt sikerült elérnünk és a jelenlegi legjobb formánkban fogunk a pályára lépni!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;