Szurkolók az állatkínzás ellen - Mától a Quebeck támogatásával

Blog :: Friss hírek 2018. május 29., kedd 15:16

Gyakran láthatjátok, mi a Quebecknél igyekszünk minden fronton harcba szállni a felelős állattartásért. Hisszük, hogy ha egy ügyet folyamatosan a tűzben tartunk és támogatunk, akkor az előbb-utóbb megkapja azt az áttörő nyilvánosságot, amit megérdemel. Külön öröm, hogy a mai naptól ezt a Szurkolók az állatkínzás ellen csoporttal karöltve tehetjük! 

 

Korábban már írtunk Nektek a Szurkolók az állítkínzás ellen csoport fantasztikus tevékenységéről, arról, hogy mi motiválja Őket, minek hatására csinálják azt, amit. Most pedig nagy örömmel jelenthetjük, hogy stratégiai megállapodás keretében segítjük tovább a srácokat, méghozzá termékbevételünkön keresztül. Honlapunkon minden SZURKOLÓVAGYOK kuponnal leadott rendelésből befolyt összeg 10%-át Szurkolók az állatkínzás ellen csoportnak adjuk, támogatva ezzel a munkájukat.

Ezenkívül egy chipolvasó készüléket adományoztunk a Szurkolóknak, akik békéscsabai aktivistáikat fogják segíteni a beruházással. Ám ezzel még nem értünk a mondandónk végére, a magunkat fényező marketing szöveg helyett álljanak itt az őszinte gondolataink: 

Kérünk mindenkit, aki teheti, lehetőségei szerint segítse a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport küzdelmét! Az egyesület legnagyobb anyagi megterhelését az orvosi költségek jelentik, kiemelten az oltások, a féreghajtás, és az ivartalanítás. Mi kutyások vagyunk azok, akiket érdek nélkül tart össze a tettvágy. Most pedig lehetőségetek van egyszerre támogatni  Kedvencetek egészségét és a Szurkolók az állatkínzás ellen csoportot. :)

1. Nézz körül egészségmegőrző táplálékkiegészítőink között. (Ne feledd,  szuper csomagajánlatokkal is készültünk Nektek)!
2. Regisztrálj be hozzánk!
3. Válaszd ki a Kedvencednek leginkább megfelelő készítményt!
4. Használd a SZURKOLÓVAGYOK kuponkódot és vásárolj 5% kedvezménnyel!

A kuponnal nem csak Te jársz jól, ugyanis ahogy már említettük, vásárlásod 10%-val támogatod a Szurkolókat!
Segítsd Te is munkánkat!Tegyél Te is azért, hogy minél több állat életét megmenthessük! #Quebeck #Szenvedélyünkakutya


 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;