Váratlan VENDÉGEK lepték meg a miskolci tűzoltókat

Blog :: Friss hírek 2020. május 29., péntek 17:35 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Szürreális pillanatokat élhettek át Miskolcon a városi tűzoltóság ügyeletes dolgozói. Egy óvatlan pillanatban egy gyönyörű fehér kanca és hű társa, egy fehér juhászkutya „parkolt le” a kapitányság előtt.

 

A különös látogatók kora reggel tették tiszteletüket. A szakemberek az első (nem is kicsi) meglepetés után a tűzoltóság udvarán alakítottak ki „vendégszobát” a jövevényeknek, majd ellátták, megetették és megitatták őket - közölte a nap hírét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága. Mivel a délelőtt folyamán az állatok tulajdonosa nem jelentkezett, a két kis különcöt egy menhelyre szállították, ám rövidesen befutott a gazdi, és a szökevények sikeresen hazakeveredtek. 

 

 

Így derült ki, hogy a párzási időszakra való tekintettel a kanca egy csődörhöz indult, hű négylábú társa pedig vele tartott. Útközben azonban valami félrement, eltévedtek, és végül így sikerült kikötniük a városi tűzoltóság épülete előtt. Nagyon aranyos kis sztori ez a mai rideg valóságban!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;