Végrendelet - Kutyájával tért örök nyugovóra egy nő

Blog :: Friss hírek 2019. május 30., csütörtök 14:45 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A bökkenő az egészben csak az, hogy az eb szeretett gazdijának halálakor nagyon jó egészségnek örvendett, és még hosszú, tartalmas élet várta volna őt, esetleg egy másik gazda mellett.

 

Az eset Amerikában történt, és Ricky Gervais humorista által vált felkapottá. Amióta az állatvédő mókamester közösségi oldalán postolta a hírt, lincshangulat uralkodik az interneten, kiváltképp az állatbarátok körében.

 A sztori úgy fest, hogy egy amerikai nő, teljes nevén Anita Cullop-Thompson úgy döntött, hogy halála után a kutyájával együtt temessék el. Miután a szomorú esemény bekövetkezett, az ügyben eljáró állatorvos kénytelen volt besegíteni a törvényes végrehajtásban, és muszáj volt elaltatnia a kutyát. A si-cu fajtájú állat ráadásul igen fiatal, ereje teljében lévő négylábú volt. A menhely - ahol az eb a temetéstől az „ítélet” végrehajtásáig tartózkodott - minden követ megmozgatott, hogy az eset ne történjen meg, de a jog máshogy rendelkezett. 

Állatbarátként és kutyaimádóként nehéz higgadtan közölni egy ehhez hasonló hírt. A téma szinte mindenkiben indulatokat ébreszt, de egyúttal jól rámutat az emberi gyarlóságra, plusz arra, globálisan hogyan viszonyulunk és mit is gondolunk a minket körülvevő állatvilágról és természetről. 

Csupán egy gondolat - nevezzük inkább költői kérdésnek - maradt a végére: MIÉRT??

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;