Zaja Kitty – „Áprilisban valóra válik az álmom”

Blog :: Friss hírek 2018. január 02., kedd 11:33

Zaja Kitty nevét rövid idő alatt az egész ország megismerte. A fiatal szentendrei lány sokak elismerését kivívta azzal, ahogy kérlelhetetlenül harcolt az álma (részvétel egy ruházati cég által meghirdetett kutyaszán túrán) megvalósításáért. Ez nekünk is feltűnt, így a nagy „hadjárat” közepén alaposan elbeszélgettünk Kittyvel, sőt mi több, termékeinkkel is támogattuk. Az erőfeszítéseit siker koronázta, mi pedig ismét megkerestük őt!

 

Lezárult a szavazás, ami a te sikered hozta, így áprilisban megvalósulhat az álmod. Gratulálunk és sok sikert kívánunk hozzá! Mit érzel most?

Ha egészen őszinte akarok lenni, akkor egy nagy ürességet! (nevet) Viccen kívül, kicsit hiányzik az a pörgés, amivel a szavazatgyűjtés együtt járt. De most már legalább van időm magamra, nyugodtan ehetek, ihatok, sőt alhatok is napi nyolc órát. Természetesen mindennap eszembe jut, hogy úristen, áprilisban utazhatok Norvégiába - és bár még messze van, mégis csodálatos érzés. Leginkább a környezetemre, a szüleimre és a barátaimra róttam plusz terhet, innen is köszönöm nekik, hogy kitartottak és segítettek célba jutni!

 

 

Hogyan készülsz a nagy kihívásra?

Ezt nem egy akkora próbatételnek kell elképzelni, mint pl. az Iditarodot, de azért természetesen igyekszem kondiban tartani magam. Mivel alapból is gyakran mozgok és sportolok, ezért leginkább a szint megőrzése a cél. Mentálisan lesz a megterhelőbb, lévén egész nap a nagy hidegben szeljük majd át a végeláthatatlan jégmezőket, ezért próbálom erre is gyúrni magam. Az itthoni enyhe tél miatt Balogh Ottó - Orrvérzésig kutyaszán című könyvével hangolódom.

Milyenek a visszajelzések?

Hála az égnek, zömében pozitívak. Nagyon sok bíztató üzenetet kaptam a szavazás alatt, de akadt néhány az ellenkező fajtából is. Néhány ember számára nehezen érthető, miért is ilyen fontos nekem ez, és miért nem foglalkozom hétköznapibb dolgokkal. Jól tudom, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, így nem is akarok. Egyszerűen csak szeretném magam jólérezni a bőrömben. Köszönettel tartozom azoknak, akik támogatnak ebben.

 

 

Térjünk ki egy kicsit a Quebeck termékekre. Hogy tetszettek a készítmények, melyik kutyánál/kutyáknál alkalmaztátok?

Először is ismételten köszönöm, köszönjük a lehetőséget nektek! Mivel édesanyám kutyatenyésztő, így több különböző korú huskyval is rendelkezünk. Leginkább az idősebb ebeknél alkalmaztuk a szereket, bátran mondhatom, hogy megelégedésünkre! Mindig is nagyon odafigyeltünk a kutyáink egészségére, és úgy látjuk, hogy a Quebeck minőségi étrendkiegészítőinek hosszútávú alkalmazása igencsak hasznos és megtérülő befektetés. 

A Q-Flex, Q-Force, Tigisol és Senior kutyatáp közül melyik volt a leginkább hasznotokra? 

A Senior tápot a legidősebb kutyusnál alkalmaztuk. Ő már 15 esztendős, sajnos olyan öreg, hogy nem igazán reagál semmire sem. A többit felváltva használtuk a srácoknál. Úgy gondolom, hogy a Q-Flex és a Q-Force azok a termékek, amelyek segítenek az állatoknak abban a fajta vitaminbevitelben és pótlásban, amit a hagyományos táplálás során nagyon könnyű elmulasztani. De a Tigisol-t is szerették! (nevet) Ezek az étrendkiegészítők nemcsak a felhúzásra alkalmasak, segítenek megőrizni a kutyák vitalitását is. Hála az égnek, nálunk nem voltak ízületi vagy szőr-bőr problémák, így nem is kellett „visszajönni” a kutyákkal. 

De azt hiszem, pont ez az egyik célja a Quebeck gyógyszermentes készítményeknek, a megelőzés. Ez utóbbit pedig érdemes minden felelős gazdinak szem előtt tartania!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;