Zoomark International 2019 – a Quebeckkel

Blog :: Friss hírek 2019. május 08., szerda 15:15 Dr. Filip Dániel, quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Zoomark International 2019

Mint arról már korábban beszámoltunk nektek, ezen a héten Olaszországban tartózkodunk, ahol a világ egyik legnagyobb PET kiállításán veszünk részt. Komoly elszántsággal és nagy reményekkel érkeztünk, ugyanis nem titkolt célunk, hogy megmutassuk a bennünk rejlő potenciált a nemzetközi piacon is.

 

Szombaton érkeztünk meg Bolognába, majd másnap már bele is kezdtünk a standunk építésébe a külvárosban található Bologna Fiere névre hallgató rendezvényközpontban. A hirtelen jött kellemetlen hideg időjárás nem segített bennünket, ennek ellenére viszonylag hamar végeztünk a berendezkedéssel, és lelkileg is kellő mértékben felkészültünk a ránk váró expo hét kihívásaira.

A hétfői nyitónap még az ismerkedés jegyében telt, de már ekkor is akadtak puhatolózó megkeresések a világ szinte minden tájáról. Vegyes érzésekkel és izgalommal, de annál kíváncsibban vártuk a következő napokat, amely arra is hívatott volt, hogy megmutassa a helyünket a nemzetközi palettán. Az egész csapatunk minden tudását latba vetve indult neki a próbatételnek, és büszkén kijelenthetjük, az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: a teljesség igénye nélkül érdeklődnek a termékeink iránt Olaszországból, Bulgáriából, Oroszországból, Portugáliából, Máltáról és Ciprusról, de még Ghánából is akadt megkeresésünk. 

Leginkább a kutyáknak készülő egészségmegőrző palettánk nyerte el a külföldi forgalmazók és viszonteladók tetszését, de minden készítményünk iránt felfokozott kíváncsiság mutatkozott. Külön öröm, hogy termékcsaládunk megújult tagja itt mutatkozhatott be a nagyérdeműnek: az Omega-Q már eddig is hatékony fegyver volt a szőr-bőr problémák kezelésében, mostantól azonban még erősebb természetes hatóanyagokkal felturbózva, és az egyszerűbb adagolás miatt szórófejjel áll a rendelkezésetekre.

Ez itt a reklám helye volt, a Quebeck csapata pedig továbbra is szeretettel vár titeket, ha erre jártok: Bologna Fiere rendezvényközpont, 30-as épület, A/22-es stand. 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;