Crusoe, a celEB

Blog :: Kutyahősők 2018. május 04., péntek 11:43

Van, aki imádja őt, és egészen biztosan van olyan is, akit már a puszta létezésétől is lever a víz. A jelenségről sokat lehetne beszélgetni, ám érezzünk bárhogyan, ő már itt van, és jó eséllyel nem is megy sehová. Sőt, a szemünk láttára hív életre egy új kutyafajt, a CelEBet!

 

Talán Miskha, a beszélő husky óta nem volt akkora sztárja az internetes kutyás közösségnek, mint mostanság Crusoe, akit természetesen Robinson után nevezett el gazdája. Közel 600.000 Instagram követő, 2.5 millió Facebook feliratkozó, weboldal és persze saját brand… Ezekkel a számokkal és bázissal még a néhai nagy dumás husky, a műfaj alapítója sem tudta volna felvenni a versenyt. 

Hogy mi a bődületes siker titka? Ő egy igazi multifunkciós kutya, aki kertészkedik, főz, vagy akár orvosként praktizál, de láthattuk már szuperhősként, tűzoltóként, vagy szorgos házitüdérként is. Szóval Crusoe egy szeletkét hordoz magában belőlünk, és valahol mindannyian egy kicsit Crusoe-k vagyunk - ezért aztán nagyon könnyű azonosulni vele.

Egy valódi sztár életének a management és az asszisztencia is szerves részét képezi, ennek megfelelően Ryan és Lauren nem csupán a gazdi szerepét töltik be Crusoe mindennapjaiban. Operatőrként is szolgálnak, akik a kiskutya összes cselekményét mozgókép formájában rögzítik, ezenkívül a stylistok és öltöztető mesterek is. Utóbbi különösen fontos, hiszen az általuk készített rövidfilmekben már szinte nézői alapelvárás, hogy a kutya jelmeze mindig kifogástalan legyen.

 

Azt nem tudjuk, hogy a híres tacsi vajon mennyire élvezi az állandó reflektorfényt, de a kutyajellemet ismerve egészen biztosan boldoggá teszi, hogy gazdái sokat foglalkoznak vele, és egy pillanatra sem hagyják öt magányosan.

A kutyus öltözeteiből kiindulva már a szimpla képi világ megteremtése mögött is komoly munka lehet, és akkor arról még nem is esett szó, hányszor kell egy jelenetet felvenni ahhoz, hogy az vágással és utómunkával minőségi videóvá formálható állapotba kerüljön. Valószínűleg gyorsan fogyó eszköz a családnál a jutalomfalatka!

És hogy miért is kutyahős Crusoe? A válasz pofonegyszerű: a tacskó nap mint nap milliók arcára csal mosolyt, és az ezzel járó nevetéssel feledteti velünk problémáinkat. Minden vidám és pozitív gondolat oázist jelent a mai világban, így nyugodtan kijelenthető, Crusoe fontos missziót teljesít!

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;