Hős kutya áldozta fel magát az orosz kórháztűzben

Blog :: Kutyahősők 2020. november 22., vasárnap 17:06 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egy leningrádi magánkórház négy lakója köszönheti az életét a Matilda névre hallgató keverék kutyus. Mihelyst kitört a tűz, az eb akcióba kezdett, és az sem érdekelte, hogy a bőrét viszi a vásárra. Ami ezután történt, azt viszont már nagyon nehezen (leginkább sehogy sem) veszi be a gyomrunk…

 

Berohant az égő épületbe, és heves ugatással próbálta jelezni a gazdájának, hogy nagy a baj. Matilda jelzésére megkezdődött az épület evakuálása, de a hős négylábú az épület falai között ragadt, mert szén-monoxid mérgezés miatt elvesztette az eszméletét. A tűzoltók csak a munkájuk végeztével találtak rá a kutyára, aki közben sajnos alaposan meg is égett.

Állatkórházba került, ahol ezekben a percekben is ápolják őt az orvosok. Matilda gyógyulását nehezíti, hogy a rettenetes fájdalmai mellett vemhes is, de a szakemberek elmondása szerint nem csak a mentés során tanúsít embereket megszégyenítő bátorságot: 

 

 

„Ahogy lehetőségünk volt rá, azonnal ultrahangoztuk őt. A történtek ellenére a kicsinyei jól vannak, és szépen fejlődnek. Az még nem látszik tisztán, hogy hányan lehetnek, de az már sajnos biztos, hogy nem Matilda gazdájánál fognak felnőni, hiszen a példátlan hőstett ellenére sem vállalta a kezelésének a költségeit, és lemondott a kutyájáról.” - sokkolt nyilatkozatával az állatorvos, aki hozzátette, valószínűleg menhelyre kerül az orosz hős. 

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;