Két éve várja az út mellett a halott gazdáját egy eb Görögországban 

Blog :: Kutyahősők 2019. július 19., péntek 22:20 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Az állati hűségnek nincs párja. Egy interneten terjengő rendkívül szomorú történet alapján egy kutya másfél éve nem mozdul el arról a helyről, ahol néhai gazdája autóbalesetben odaveszett. A környéken élőket annyira meghatotta az eb ragaszkodása, hogy mindennap kijárnak hozzá, etetik és itatják, sőt, még egy házat is felhúztak neki. 

 

A Nafpaktia News című regionális újságban megjelentek szerint a kutya gazdája tragikusan fiatalon, 2017 novemberében Nafpatkosznál vesztette életét, miután autójával frontálisan ütközött egy közeli építkezésre tartó betonmixerrel. A helyieket borzasztóan megviselte az eset, lévén a férfi testéve pár évvel korábban szintén egy közlekedési balesetben hunyt el.

A tragédia után emlékezés gyanánt az út szélén egy kis templomocskát építettek, amely mellől a kutya nem hajlandó elmozdulni. A szomorú sorsú kutya több tíz kilométerre élt, de nem hajlandó hazatérni gazdája halálának helyszínéről, csak vár és vár szüntelen: évszakok mennek és jönnek, de a kutya időjárástól függetlenül kitart, még nyáron is csak pár métert mozog, hogy behúzódjon az árnyékba.

Videón a görög Hachiko:

A négylábút sokan megpróbálták örökbefogadni, de az állat mindenhonnan visszaszökött. A segítő szándékú emberek végül letettek arról, hogy elköltöztessék a Görög Hacsikónak becézett kutyust, és inkább helyben próbálnak meg róla gondoskodni. Kutyaházat építettek neki, amit kibéleltek, emellett rendszeresen visznek neki vizet és ételt, hogy legalább ezzel ne kelljen szenvednie…

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;