MEGHATÓ: Boncuk, a hős kutya napokig nem mozdult a kórház elől

Blog :: Kutyahősők 2021. január 27., szerda 17:08 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Boncuk gazdája a törökországi Trabzonban került kórházba, agyi embóliával. A hűséges nőstény keverék eb egy pillanatra sem akart elszakadni a gazditól, így a mentőautót követve lenyomozta, hogy a 68 esztendős férfit melyik kórházba vitték.

 

Mindez még jaunár 14-én történt, de a kutyus minden nap visszatért az egészségügyi intézményhez, ahová be ugyan nem mehetett, de ez nem igazán zavarta őt. Boncuk (magyarul gyöngy) egész nap a kórház előtt dekkolt, hátha egy pillanatra megpillanthatja a gazdit. Ez természetesen az ott dolgozó nővéreket, orvosokat is meghatotta, így időnként megetették a kutyát, és gondját viselték a gazdi felépüléséig.

A kutya és a gazdája közötti különleges köteléket ők is észrevették, valamint az is feltűnő volt, hogy a négylábú mennyire jólnevelt és emberbarát. A beteg lánya többször is próbálkozott azzal, hogy elvigye a helyszínről a kitartó szőrmókot, ám senki nem tudott neki parancsolni, újra és újra megszökött, hogy ott lehessen a pillanatnál, amikor a gazdi gyógyultan távozik. Erre a múlt héten került sor, a megható pillanatokról pedig videó is készült, ÍME:

Hát nem csodálatos az állati szeretet? 

 

 

Tóth Krisztián Márk 
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;