Victoria, a félszemű életmentő

Blog :: Kutyahősők 2018. május 18., péntek 19:45

Hallottunk már kutyáról, aki a tűzből húzta ki a gazdáját, vagy heves csaholással és szokatlan viselkedéssel figyelmeztette az embert a bajra. Láttunk már négylábú hősöket egy egész szakasz katona életét megmenteni, és csodát tenni. Ám a most következő történet főszereplője közölük is duplán kitűnik. 

 

Ugyanis, míg a fentebb említett kutyahősök többsége jellemzően egészséges volt, ez sajnos nem mondható el cikkünk alanyáról. A menhelyről örökbefogadott Victoriát előző gazdái elhanyagolták és bántották, mindennek tetejébe még az egyik szemét is elvesztette. Kényszerű testi fogyatéka azonban nem fosztotta meg érzékeitől, sőt ezeknek köszönhetően mentette meg szeretett gazdája életét. 

Lauren Gauthier egyszer csak arra lett figyelmes, hogy kutyája állandóan közel hajol hozzá, és az orrát szagolgatja. Egy darabig nem is tulajdonított ennek nagyobb jelentőséget, de a sokadik alkalom után alaposan megnézte magát a tükörben, és egy piros foltra lett figyelmes. Mivel jól ismerte Victoria reakcióit - aki mindig megérezte a vele kapcsolatos eseményeket - ezért élt a gyanúval, és elment kivizsgáltatni magát. 

Jól tette. A folt helyén a bőrrák egy fajtáját diagnosztizálta az orvos, de a korai stádiumra való tekintettel egy egyszerű beavatkozással megszabadult a halálos kórt rejtő elváltozástól. A lány elmondása szerint amíg él, hálás lesz Victoriának, hiszen a félszemű angyal az egyértelmű viselkedésével idejében rávilágított a problémára, és ezzel megmentette az életét. 

A súlyos betegségnek mára már csak a nyoma maradt meg, de ez abszolút nem zavarja a viselőjét. Történetét azzal a céllal mesélte el a sajtónak, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen fantasztikus dolgokra képesek az állatok, a kutyák. Valamint azt is fontosnak tartja, hogy a tinédzserek kerüljék a szoláriumokat, mert nagy valószínűséggel a műbarnulás során szedte össze azt a kórságot, ami akár az életét is kiolthatta volna.

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;