A csillagjegyed megmondja, milyen kutya való melléd!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. szeptember 11., péntek 21:35 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egy női magazin szerint pontosan ez a helyzet. Noha mi nem igazán hiszünk az ilyesféle ezotériába hajló dolgokban, azért sorra vettük, kinek milyen ebet ajánlanak. Ti meg majd vagy helyeseltek, vagy cáfoltok…

 

Kos

Szenvedélyes természetű ember, aki néha hajlamos túlpörögni – és az sem izgatja, ha ezzel másokat zavar. Hozzá egy hasonlóan pörgős négylábú illik, de valóban a Skye terrier a legjobb választás?

Bika

Elvileg a legfontosabb tulajdonsága az alkalmazkodóképesség (kapitális hülyeség, üdv a cikk Bika írója). Pörgős, de ha kell, gyorsan kiereszt, mellé a hasonló húrokon pendülő Whipettet ajánlják… 

Ikrek

Beszédes fajta, aki szereti a minőségi társaságot. Gyengéd, gondoskodó természettel megáldott ember, aki egy angol szetterben valódi társra lelhet.

Rák

Túlzottan megfontoltnak tartják a Rák egyedeket, melléjük nem árt egy olyan lény, aki hajlamos ezt velük elfeledtetni. Golden Retriever a tuti választás!

Oroszlán

Öntörvényű, hierarchiát fontosnak találó típus. Ragaszkodik az utolsó szó jogához, neki egy óriás schnauzer való, aki hozzá hasonlóan akaratos jegyekkel van megáldva.

Szűz

Magának való, nem szereti a nyüzsgést, egy ember (állat…) társasága bőven elég neki, néha még sok is… Pont, mint egy Akitának. 

Mérleg

Erős jellem, aki midig kiáll az igazáért, és ösztönösen a jó szándék vezérli. Emellett emberbarát, valódi társasági lény, ami a Cavalier King Charles spánielről szintén elmondható.

Skorpió

Szeret szerepelni, a középpontban lenni. Barátságos alkat, amíg fel nem húzzák valamivel. Fontos neki a megjelenés, pontosan úgy, mint a hozzá legjobban illő négylábúnak: ami nem más, mint a Papillon. 

Nyilas

Csak a munkában és az építésben hisz, legyen az imázs, vagy éppen karrier. Egy tiszteletet parancsoló megjelenés mellé hasonló kutya dukál, mondjuk egy Airedale, amely a terrierek királya. 

Bak

Szereti és keresi a kihívásokat, ekként tekint az életében felbukkanó nehézségekre is: neki igaz barátként egy pumit javasolnak. (ez utóbbit mi is  )

Vízöntő

Életművész, aki imádja a létezést, és igyekszik is mindent kihozni a sajátjából. Játékos fajta, ezért nagyon jól megfér egy törpe uszkárral, aki szintén hasonló szerzet… 

Halak

Talán a legérzékenyebb az összes felsorolt csillagjegy közül: szeret szeretni, és szereti, ha szeretik. Ehhez a harmónikus idillhez egy Bichon Havanese passzol a legjobban!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;