JÖN, JÖN: Dr. QUEBECK videóblogja 

Blog :: Quebeck-tipp 2018. október 29., hétfő 14:27 Dr. Filip Dániel, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Ezentúl nem csupán hagyományos, írott formában fogunk titeket megszólítani. Szeretnénk, ha tudnátok ki, kik állnak a vállalat, a termékek fejlesztése és gyártása mögött. Legfőképp pedig azt szeretnénk, ha megismernétek Dr. QUEBECK-et!

 

Dr. Quebeck, azaz Dr. Filip Dániel cégünk ügyvezetője és kutató állatorvosa. Dániel valódi „klánból” érkezik, hiszen édesapja és több családtagja is állatorvos. Sokáig kitaposott ösvényen haladt, mígnem egy kis rendelőben találta magát, ám néhány átpraktizált év után azt érezte, hogy ez a fajta szakmai közeg már túl ingerszegény számára, így váltott. A kihívásokat keresve első lépésben egy gyógyszerüzemet vezetett, majd igazi helyét az állategészségügy innovatív szegletében találta meg - ennek köszönhető a Quebeck megalapítása. 

A szinte példa nélküli szakmai tapasztalatával azóta sok remek és hiánypótló terméket alkotott, melyeknek praktikus felhasználásához egy videóblog formájában szeretne, szeretnénk nektek segítséget nyújtani. De nem is húzzuk az időt, következzen mindjárt az első rész, Sophie vacsorája! :)

 
Írta: Tóth Krsztián Márk

 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;