Ez JÓ BULI LESZ: Országos Keverék Kutya Kiállítást rendeznek Székesfehérváron!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. augusztus 02., vasárnap 20:29 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Minden olyan eb nevezhet, aki egyébként hivatalos kiállításokon nem vehetne részt, így MINDEN gazdi megmutathatja a kedvencét!

 

Ez volt a vezérelv a szervezőknél, amikor megszületett a gondolat, hogy Országos Keverék Kutya Kiállítást szerveznek. Két kategóriában mérkőzhetnek meg a cukiságok, a „Buksi” kategóriában a kettőnél több fajta külső jegyekkel rendelkező, a „Fifi” –ben pedig az egy-két fajta külső jegyes (nem fajtiszta / nem törzskönyves) ebek állhatnak a döntnökök elé.

Az esemény augusztus 23-án lesz, Székesfehérváron, de a résztvevő-nevezőknek sietni kell, mert a koronavírus helyzetre való tekintettel 500 főnél több embert nem fognak tudni beengedni a kiállításra. A részletekért és a regisztrációért ellátogatni az esemény a Facebook oldalára. További kérdésekkel kapcsolatban keressétek a rendezőpárost, akik szívest-örömest segítenek!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;