Figyelem, EZ A VESZÉLY leselkedik a kutyátokra - ELŐZZÉTEK MEG!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. május 24., vasárnap 19:47 quebeck, QUILL, Szenvedélyünk a kutya

Hamarosan itt a szúnyogszezon, ami a kutyásoknak nemcsak kellemetlen, hanem szó szerint életveszéllyel is jár. Sajnos egyre gyakoribb betegség a vérszívók által terjesztett szívférgesség - megijedni azonban nem kell, tudjuk rá a megoldást. 

 

„Hála” a klímaváltozásnak, a szívférgesség egyre nagyobb terjedelemben van jelen, már hazánkban is. Leginkább a vizek, a tavak és folyók közelében élő ebek a veszélyeztetettek, de a kórság sajnos máshol is komoly problémákat okoz. 

A parát tovább fokozza, hogy a legtöbb esetben a megfertőzött négylábúaknál akár két év is lehet a tünetmentes lappangási idő, és amikor tüneteket produkál az állat, már rendszerint nagy a baj. Ilyenkor a fertőzés mértékétől függően legtöbbször száraz köhögés, lihegés, ingerültség, gyengeség, levertség jelentkezik, amelyek fizikai intenzitás hatására rohamosan, akár az ájulásig súlyosbodnak. A mellkast szabad füllel hallgatva is észlelni a nem kielégítő szívműködést, ami rövidesen a végtagok vizesedését és a has felpuffadását is előidézi, a többit pedig már nem is részleteznénk… 

 

 

Hogy kedvenceteket biztonságban tudjátok, nem kell őket mindenféle kemikáliákkal tömni: Van egy TUTI természetes tippünk, amely nem csupán a szúnyogok, de a kullancsok ellen is bizonyítottan hatásos: Ő a QUILL a paraziták rémálma! 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;