Harrison Forddal jön a Vadon szava remake-je!

Blog :: Quebeck-tipp 2019. november 24., vasárnap 19:54 A vadon hívó szava, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Gyermekkoromban nagy benyomást tettek rám a kutyás filmek, azon belül is mélyen megragadt bennem a Vadon szava című alkotás. Most Harrison Ford főszereplésével, az animációs filmek képi világával forgatják újra!

 

Méghozzá „A vadon hívó szava” néven: már meg is érkezett az első előzetes a mozihoz, ami szintén a Jack London világhírű regénye alapján készült, és a 19. századi Amerikában, az aranyláz idején játszódik. 

Ebben az időszakban nagyon kapósak voltak a szánhúzó kutyák, így a főszereplő, Buck névre hallgató eb is kénytelen - kelletlen belekóstol ebbe a kemény mesterségbe. A bernáthegyi keverék kutyust egy napon elrabolják a tehetős gazdájától, így az addigi kényelmes élete hirtelen rémálomba fordul. Aranyásókhoz kerül, akik rettenetesen bánnak vele, mígnem John Thorton (Harrison Ford) kiszabadítja őt, és gazda helyett gazdája lesz.

Ám ezzel még koránt sem ének véget a megpróbáltatások Buck számára… A Vadon hívó szava egy animációs filmekben komoly referenciával rendelkező szakember első élőszereplős filmje lesz. Chris Sanders nevét nem biztos, ám alkotásait és munkásságát annál jobban ismerhetitek: Így neveld a sárkányodat, A szépség és a szörnyeteg, Az oroszlánkirály… A három Oscar jelöléssel rendelkező Sanders nevéből kiindulva, szerintünk remek matéria van készülőben, amit mi minden kutyásnak, gazdinak bátran ajánlanánk. Az ELŐZETES alapján mindenképp! 

Ha tetszett, akkor jegyezzétek fel a 2020. február 20-as dátumot, a film ekkor érkezik meg a hazai mozikba.

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;