Hétvégi filmajánlónk: EBGONDOLAT

Blog :: Quebeck-tipp 2020. július 24., péntek 22:16 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Jön a hétvége, és az előrejelzés bizony rapszódikus időjárást mutat. Ha esik az eső, és beszorulunk a négy fal közé, egyből felüti a fejét: nézzünk meg egy jó filmet. Ha így lesz, akkor ehhez szeretnénk most tippet adni Nektek!

 

Az Ebgondolat egy szuper családi mozi, amely egészen új meglátásból közelíti meg a kutya emberhez és gazdájához fűződő viszonyát. A Gart Stein regénye alapján készült mozi zászlóshajója Enzo, a golden retriever, aki a legendás Ferrari autómárkát életre hívó Enzo Ferrariról kapta a nevét. Enzótól sem állnak távol az autók, gazdája ugyanis egy autóversenyző, a kutyának pedig megrögződése, hogy egy szép napon emberként fog újjászületni, hovatovább ő is pilóta lesz. Ezért aztán alaposan igyekszik tanulmányozni a kétlábúak világát, amelyről markáns véleménye is van. Ezeket az ebgondolatokat Kevin Costner narrálásában hallgathatjuk meg, amely már alapból pikáns feelinget kölcsönöz a filmnek.

 

 
A filmet beágyaztuk, hogy keresgélnetek se kelljen. Jó szórakozást kíván hozzá a Quebeck!
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;