Humor: KUTYA JÓ meccset rendeztek Gárdonyban…

Blog :: Quebeck-tipp 2020. november 02., hétfő 22:06 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Hiába a gyenge színvonal, az igazi példaképek hiánya, a hazai labdarúgás népszerűsége töretlen. Kis szépséghiba, hogy leginkább a négylábúak között, de annyi baj legyen…

 

A Gárdony-Videoton kupamérkőzésen végre feléledt a remény, hogy visszatérhetnek az igazi tehetségek a focipályákra. VÉGRE egy remek felépítésű, gyors, technikás és higanymozgású „játékos”, aki ha csak pár múló pillanat erejéig is, de visszaadta a labdarúgásért rajongók hitét!

NÉZZÉTEK CSAK!

 

 

A remek spíler nevét azonban hiába is keressük a mérkőzés jegyzőkönyvében, vagy a csapatok összeállításában, ugyanis senki nem nevezte őt. Cikkünk alanya saját ötlettől vezérelve állt be, és csinált egy kis galibát (vagy éppen mutatta meg a milliókat kereső „profiknak”, hogyan is kellene mozogni egy sportpályán…), majd távozott elégedetten a játékszerrel. Mi pedig ismét kedvet kaptunk a magyar labdarúgáshoz!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;