Kedves IDEGES Embertársaink… Tartsatok kutyát! 

Blog :: Quebeck-tipp 2020. október 21., szerda 21:24 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen próbálunk egy-egy nehéz nap végén ellazulni. Van, aki könyvet olvas, van, aki a kedvenc televíziós sorozatát nézi, míg van, aki egy jó pohár bort kortyolgat feloldódásként. 

 

Aki viszont már kutyás, az jó eséllyel maga is tudja, hogy a legjobb móka lazításként KUTYÁZNI: ezt már kutatások is bizonyítják. Az ebek pajkossága, barátsága ugyanis fertőző, a környezetükben nem igazán támadnak a depresszív gondolatok.

Egy vonatkozó felmérés szerint a kutyatulajdonosok nem csupán kiegyensúlyozottabbá válnak szőrös barátaiktól, hanem az idejüket is jobban osztják be. Leginkább minőségileg töltik el azt, nem ritkán a szabadban és jó levegőn, fentebb említett társaikkal ellentétben jellemzően nem néznek televíziót, és nyitottságukkal több emberi kapcsolatra tesznek szert. És valóban: hány olyan sztorit hallottunk már, amikor valaki sétáltatás közben ismerte meg a férjét/feleségét…?

 

 

Az említett kutatás az Egyesült Királyságban zajlott, ahol csaknem hétmillió kutyatulajdonos él. A közülük megkérdezettek 55%-a úgy nyilatkozott, hogy nagyon megnyugtatja a kutyája közelsége, további 44% pedig elmondta, hogy mióta van négylábú a háznál, sokkal derűsebben telnek a napjai. A legtöbben azt is hozzátették, hogy a napi problémák sokkal kevésbé aggasztják őket, a nők pedig rendszerint velük osztják meg a legféltettebb titkaikat, mert ők biztos „nem ugatják el” azokat illetékteleneknek.

A felmérést vezető Dr. David Lewis pszichológus szerint egy nagyon kemény nap után a négylábúak társaságában eltöltött tíz perc hatványozottan segít levetkőzni a gondokat, és kitisztítani az elmét. Számok bizonyítják, hogy a kutyusok jelenléte gyógyító és pihentető, tehát...

Kedves Ideges Embertársaink… Tartsatok kutyát! 

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;